WeTu Analytics

Norwegian Gem

The Haven 3-Bedroom Garden Villa

Deze prachtige Garden Villa's slapen maximaal acht met drie aparte slaapkamers, elk met een kingsize of queensize bed en een luxe bad. Met een woonkamer, eetkamer en een ongelooflijke privétuin met hot tub, hebben de gasten meer dan genoeg ruimte om zich te verspreiden en tot rust te komen. Toegang tot de privébinnenplaats en een 24-uursbutler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

The Haven Deluxe Owner's Suite with Large Balcony

Met een woonkamer, een eetkamer, een muur van ramen met een kingsize bed en een luxe bad, zullen de gasten een onvergetelijke ervaring beleven in deze suite die geschikt is voor maximaal vier personen en toegang biedt tot de privébinnenplaats. Er is ook een groot balkon met een prachtig uitzicht, en een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

The Haven Owner's Suite with Large Balcony

Deze luxe suites beschikken over een aparte slaapkamer met een kingsize bed en een luxe bad met aparte douche, naast de woonkamer, eetkamer en een groot eigen balkon met een prachtig uitzicht. Ze zijn geschikt voor maximaal vier personen en de gasten hebben toegang tot de privébinnenplaats. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

The Haven 2-Bedroom Family Villa with Balcony

Maximaal zes gasten kunnen genieten van deze villa's die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Ze hebben een slaapkamer met een queensize bed en een luxe bad en douche, evenals een aparte kinderslaapkamer. Er zijn ook een woonruimte, een eethoek en een eigen balkon, en u heeft toegang tot de eigen binnenplaats. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

The Haven Courtyard Penthouse with Balcony

Deze Courtyard Penthouses zorgen voor een geweldige cruised ervaring. Ze slapen er drie, met een slaapkamer met een queensize bed, luxe bad en douche en extra beddengoed om een extra gast te slapen. Er zijn ook een woonruimte, een eethoek, een eigen balkon en toegang tot de privébinnenplaats. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

2-Bedroom Family Suite with Balcony

Deze luxe penthouses zijn perfect voor het hele gezin met ruimte voor maximaal zes gasten. Elk penthouse beschikt over een slaapkamer met een queensize bed en een aparte kinderslaapkamer naast de woonruimte, een eethoek, een eigen balkon en een luxe bad met aparte douche. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

Forward-Facing Penthouse with Balcony

Deze ongelooflijke Penthouses zijn geschikt voor maximaal 3 personen en beschikken over een slaapkamer met een queensize bed en een luxe bad en douche. Er zijn ook een woonruimte, een eethoek en een groot eigen balkon met een prachtig uitzicht. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

Aft-Facing Penthouse with Balcony

Perfect voor een romantisch uitje, deze fantastische Penthouses slapen maximaal drie met een slaapkamer met queensize bed en luxe bad en douche, naast de woonkamer, eethoek en een groot eigen balkon. Een butler- en conciërgedienst is inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

Aft-Facing Mini-Suite with Balcony

Deze mini-suites bieden plaats aan maximaal vier gasten, waardoor ze geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Ze hebben twee lagere bedden die worden omgezet in een queensize bed, evenals een zithoek, luxe bad met douche en extra beddengoed voor twee extra gasten. Omdat het suites aan de voorzijde zijn, is het uitzicht vanaf het eigen balkon echt geweldig.

Toon meer
Toon minder

Mid-Ship Mini-Suite with Balcony

Deze mini-suites bieden plaats aan maximaal vier personen en beschikken over twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed, een zithoek, een luxe bad met douche, extra bedden voor twee extra gasten en een eigen balkon met een prachtig uitzicht. Omdat het een mid-ship suite is, hebben gasten gemakkelijk toegang tot alles aan boord.

Toon meer
Toon minder

Mini-Suite with Balcony

Maximaal vier gasten kunnen verblijven in deze mini-suites met een zithoek, luxe bad met douche, twee onderste bedden die worden omgezet in een queensize bed en extra bedden voor twee extra gasten. Er is ook een eigen balkon om te genieten van het ongelooflijke uitzicht.

Toon meer
Toon minder

Sail Away Mini-Suite

A Sail Away Mini-Suite garandeert een Mini-Suite kamer of beter. Deze staterooms kunnen op elk dek en worden toegewezen tot één dag voor de inscheping. Hoewel deze kamers wel balkons hebben, kunnen de uitzichten geheel of gedeeltelijk worden belemmerd.

Toon meer
Toon minder

Aft-Facing Balcony

Gasten zullen genieten van elke centimeter van deze kamers, met genoeg ruimte om maximaal vier gasten te slapen. De twee onderste bedden kunnen worden omgebouwd tot een queensize bed en de slaapbank trekt er nog twee. U heeft ook een zithoek en kamerhoge glazen deuren die uitkomen op een eigen balkon. Omdat deze aan de voorkant liggen, is het uitzicht vanaf het balkon echt onvergetelijk.

Toon meer
Toon minder

Family Balcony

Deze kamers zijn ideaal voor het hele gezin en hebben ruimte voor maximaal vier gasten met twee lagere bedden die ombouwen tot een queensize bed, een Pullman bed en een slaapbank voor één persoon. Er zijn ook een zithoek en kamerhoge glazen deuren die uitkomen op een eigen balkon.

Toon meer
Toon minder

Mid-Ship Balcony

Deze kamers in het midden van het schip bieden plaats aan maximaal vier gasten en zijn voorzien van twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed, een Pullman en een slaapbank voor één persoon. Er is ook een zithoek en kamerhoge glazen deuren die uitkomen op een eigen balkon met een prachtig uitzicht. Omdat ze midden in het schip zijn, hebben de gasten gemakkelijk toegang tot alles aan boord.

Toon meer
Toon minder

Balcony

De kamers van het balkon zijn voorzien van twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed, een Pullman en een slaapbank voor 1 persoon. Er zijn ook een zithoek en kamerhoge glazen deuren die uitkomen op een eigen balkon.

Toon meer
Toon minder

Sail Away Balcony

Een Sail Away Balcony stateroom staat garant voor een balkon of beter. Deze staterooms kunnen op elk dek en worden toegewezen tot één dag voor de inscheping. Hoewel deze kamers wel balkons hebben, kunnen de uitzichten geheel of gedeeltelijk worden belemmerd.

Toon meer
Toon minder

Family Oceanview Picture Window

Deze kamers hebben grote ramen met een prachtig uitzicht en zijn geschikt voor maximaal vier gasten, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen. Twee lagere bedden worden omgezet in een queensize bed en extra bedden zijn beschikbaar voor maximaal twee extra gasten.

Toon meer
Toon minder

Oceanview Picture Window

Deze Oceanview Staterooms hebben voldoende ruimte voor maximaal drie personen en zijn voorzien van twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en extra bedden voor een extra gast. De gasten hebben ook een geweldig uitzicht om te genieten vanuit het grote raam, samen met roomservice en nog veel meer voorzieningen.

Toon meer
Toon minder

Mid-Ship Oceanview Picture Window

Maximaal drie gasten kunnen verblijven in deze Oceanview Staterooms met twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en extra bedden voor een extra gast, evenals een foto-raam om van het uitzicht te genieten. Deze kamers zijn accommodaties in het midden van het schip, wat betekent dat gasten gemakkelijk toegang hebben tot alles aan boord.

Toon meer
Toon minder

Mid-Ship Oceanview Porthole Window

Maximaal vier gasten kunnen verblijven in deze Oceanview Statooms met twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en extra bedden voor maximaal twee extra gasten, evenals een patrijspoort om van het uitzicht te genieten. Deze kamers zijn accommodaties in het midden van het schip, wat betekent dat gasten gemakkelijk toegang hebben tot alles aan boord.

Toon meer
Toon minder

Oceanview Porthole Window

Maximaal vier gasten kunnen verblijven in deze Oceanview Statooms met twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en extra bedden voor maximaal twee extra gasten, evenals een patrijspoort om van het uitzicht te genieten.

Toon meer
Toon minder

Obstructed Oceanview

Deze Oceanview Staterooms bieden plaats aan maximaal vier gasten en hebben een foto-raam of patrijspoort, met een belemmerd uitzicht. Twee lagere bedden die worden omgezet in een queensize bed en extra bedden zijn beschikbaar voor maximaal twee extra gasten.

Toon meer
Toon minder

Sail Away Oceanview

Een Sail Away Oceanview stateroom staat garant voor een Oceanview stateroom of beter. Deze kamers kunnen patrijspoorten of beeldvensters hebben en het uitzicht kan geheel of gedeeltelijk worden belemmerd. Ze kunnen op elk dek en worden toegewezen tot één dag voor de inscheping.

Toon meer
Toon minder

Family Inside

Deze Inside Staterooms zijn de meest betaalbare manier voor het hele gezin om te cruisen. Ze hebben ruimte voor maximaal vier gasten met twee lagere bedden die worden omgezet in een queensize bed en extra bedden voor maximaal twee extra gasten. En natuurlijk, roomservice en vele andere voorzieningen.

Toon meer
Toon minder

Mid-Ship Inside

Deze Inside Staterooms bieden plaats aan maximaal vier personen en zijn voorzien van twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en extra bedden voor maximaal twee extra gasten. Deze kamers zijn halverwege het schip, zodat gasten gemakkelijk toegang hebben tot alles aan boord.

Toon meer
Toon minder

Inside

Deze Inside Staterooms zijn de meest betaalbare manier om te cruisen. Er is ruimte voor maximaal vier gasten en ze hebben twee lagere bedden die omvormen tot een queensize bed en natuurlijk, je hebt roomservice en vele andere voorzieningen.

Toon meer
Toon minder

Sail Away Inside

Een Sail Away Inside stateroom garandeert een Inside stateroom of beter. Deze ruimtes kunnen op elk dek en worden toegewezen tot één dag voor de inscheping.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Norwegian Gem

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen