WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Tuscan Grille

Bij de Toscaanse Grille worden iconische Italiaanse gerechten, zoals handgemaakte pasta, ambachtelijke salumi, vis, slagerij vlees en USDA Prime droge steaks geserveerd met een moderne twist in een levendige, verfijnde sfeer. De wijnkaart biedt bier, authentieke Italiaanse cocktails en regionale Italiaanse wijnen.

Toon meer
Toon minder

Qsine Restaurant

Het Qsine Restaurant is alleen geopend voor het diner en serveert internationale gerechten met heerlijke wendingen, experimenteert met verschillende smaken, texturen en presentaties om alle zintuigen tegelijk te behagen.

Toon meer
Toon minder

Main Restaurant

Dit verfijnde restaurant is perfect voor gasten die genieten van lekker eten. Er wordt een breed scala aan wereldwijd geïnspireerde klassieke en hedendaagse gerechten aangeboden, bereid door een chef-kok met een Michelin-ster. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Toon meer
Toon minder

Oceanview Café

Oceanview Café is een café in marktstijl met selecte aanbiedingen geïnspireerd op de bestemmingen die het schip bezoekt tijdens de cruise. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Toon meer
Toon minder

AquaSpa Café

Het AquaSpa Café is een spa-restaurant waar gasten kunnen genieten van verse, gezonde, spa-geïnspireerde lekkernijen om lichaam en geest te voeden. Het restaurant is geopend voor ontbijt en lunch.

Toon meer
Toon minder

Blu

Blu is een intiem, elegant restaurant met een frisse en moderne uitstraling en serveert inventieve gerechten die gecombineerd kunnen worden met duurzame en biodynamische wijnen. Het restaurant is geopend voor ontbijt en diner.

Toon meer
Toon minder

Luminae

Luminae is exclusief gereserveerd voor gasten van Suite Class. Het menu bevat geavanceerde, wereldwijd geïnspireerde gerechten die niet verkrijgbaar zijn in een ander restaurant aan boord. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch op zeedagen en diner. Er wordt elke dag een vers, nieuw menu geserveerd.

Toon meer
Toon minder

Mast Grill

Mast Grill ligt bij het zwembad en is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke hamburger of gastronomische snack.

Toon meer
Toon minder

Darwin’s Restaurant

Darwin's Restaurant biedt informele, open zitplaatsen en gasten kunnen genieten van verse vis gevangen door vissers van Galapagos, geserveerd met lokaal geteelde groenten en fruit voor ontbijt, lunch en diner.

Toon meer
Toon minder

Lawn Club Grill

De Lawn Club Grill is geopend voor lunch en diner. Gasten die dit willen doen, kunnen de sensatie ervaren van het grillen van hun eigen vlees en genieten van een één-op-één interactie met de chef-koks van het restaurant, waar ze een les krijgen in de juiste grilltechnieken en andere trucs van de handel. Het menu biedt een scala aan grillspecialiteiten, waaronder USDA rundvlees, gevogelte, zeevruchten en groenten. Er is ook een gastronomische saladebar en gasten die van pizza houden, kunnen hun eigen toppings kiezen.

Toon meer
Toon minder

Murano Cruise Ship Dining

Het menu van Murano is geïnspireerd op klassieke Franse gerechten met een eigentijdse twist. Het restaurant is alleen geopend voor het diner en u kunt toekijken hoe een aantal kenmerkende gerechten aan de tafel worden bereid.

Toon meer
Toon minder

Silk Harvest Cruise Ship Dining

De heldere neon van het bruisende Shanghai en Tokyo ontmoet de diepe rode en ingetogen okers van oude tempels bij Silk Harvest. Favoriete bestemmingen in Azië inspireren de eetervaring, en de serveersters, allemaal uit Aziatische landen, zullen blij zijn om te wandelen door het uitgebreide, authentieke Aziatische menu.

Toon meer
Toon minder

Sushi on Five

Sushi on Five zal voldoen aan de hunkering van sushi-liefhebbers naar lokaal geproduceerde, authentiek bereide sushi en andere Japanse specialiteiten van een menu gemaakt door de deskundige restaurateur en sushichef Yoshikazu Okada.

Toon meer
Toon minder

The Porch Seafood Restaurant

The Porch Seafood Restaurant is geïnspireerd door de landelijke charme van de Hamptons aan zee, met zonovergoten gazons, prachtige zonsondergangen en luchtig uitzicht op de oceaan. Het biedt een lunch- en dinermenu met de meest verse zeevruchten en een rauwe bar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Celebrity Constellation

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen