WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Iconic Suites

De Iconic Suites liggen hoog boven op het schip met panoramisch uitzicht en zijn de meest luxueuze en ruime op het schip en bieden comfortabel plaats aan maximaal zes gasten. Elke suite beschikt over een grote buitenruimte met stijlvolle meubels, een eigen hot tub en een overdekt tweepersoonsbed. Binnen zijn er twee slaapkamers, twee complete badkamers, elk met een volledige douche en een bubbelbad, en zelfs een in-suite butler's pantry voor degenen die willen vermaken. Tot de verdere voorzieningen op de kamer behoren een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreen-tv en een kluisje. Gasten kunnen genieten van diensten zoals een dagelijkse make-up en turndownservice en 24 uur per dag roomservice.

Toon meer
Toon minder

Penthouse Suites

De Penthouse Suites beschikken over een grote slaapkamer met een badkamer en een kleedkamer, een woon/eetkamer, een slaapkamer met een badkamer, een terras en een eigen hot tub. Met de automatisering op de kamer kunnen gasten alles regelen, van verlichting tot temperatuur, en elke suite beschikt ook over een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreen-tv en een kluisje. Gasten kunnen genieten van diensten zoals een eigen butlerservice, dagelijkse make-up en turndownservice en 24-uurs roomservice.

Toon meer
Toon minder

Royal Suites

De Royal Suites beschikken allemaal over luxe grote woon- en eetgedeeltes met kamerhoge panoramische ramen, een grote slaapkamer met een kingsize bed dat uitkijkt op het panoramische raam, een groot bad, een aparte douche, dubbele wastafel en een ruime eigen veranda. Tot de voorzieningen op de kamer behoren een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreen-tv en een kluisje.

Gasten die verblijven in de Royal Suites hebben exclusieve toegang tot het Retreat, met een eigen restaurant, een exclusieve lounge en een eigen zwembadgedeelte met een eigen bar bij het zwembad. Voor gasten die meer ruimte nodig hebben, kunnen Royal Suites rechtstreeks verbonden worden met de Iconic Suites.

Toon meer
Toon minder

Edge Villas

De Edge Villas zijn twee verdiepingen luxe, aan de oceaan residenties, naadloos mengen binnen en buiten wonen met eigen terrassen en ramen die uitkijken over het dompelbad naar het ongelooflijke uitzicht daarbuiten. Deze split-level accommodaties hebben elk een slaapkamer en twee badkamers, ideaal voor maximaal vier personen. Tot de voorzieningen op de kamer behoren een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreen-tv en een kluisje. De Edge Villas hebben directe toegang tot The Retreat, een exclusieve ruimte voor gasten van Suite Class, met een zonneterras, een zwembad en een bar.

Toon meer
Toon minder

Celebrity Suites

De Celebrity Suites beschikken allemaal over een grote woon- en eetkamer met kamerhoge panoramische ramen, een eigen veranda en een grote slaapkamer met een kingsize bed. De split-badkamer beschikt over een poederkamer, een aparte spab/douche, en een grote kleedruimte met een dubbele wastafel en een wastafel. Andere voorzieningen op de kamer zijn voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en tote tas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een kluisje.

Celebrity Suites hebben exclusieve toegang tot het Retreat, met een eigen restaurant, een exclusieve lounge en een eigen zwembad met een eigen bar bij het zwembad. Celebrity Suites kunnen worden aangesloten op een Edge Stateroom met Infinite Veranda om een ruimte te creëren die perfect is voor familievakanties en uitstapjes met vrienden.

Toon meer
Toon minder

Sky Suites

De Sky Suites bieden een mix van uitgestrekte uitzichten en intieme luxe. Deze grote suites zijn voorzien van een kingsize bed met uitzicht op de buitenlucht, een zithoek met een kenmerkende Kelly Hoppen houten rocker en een ruime, eigen veranda. De split-badkamer is voorzien van een groot spabad met douche en een schuifpaneel dat uitzicht biedt op de kamer en de oceaan daarachter. Andere voorzieningen op de kamer zijn voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en tote tas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een kluisje.

Gasten van Sky Suite hebben toegang tot The Retreat, met een eigen restaurant, een exclusieve lounge en een eigen zwembad met een eigen bar bij het zwembad. Sky suites bieden ook een verscheidenheid aan verbindingsmogelijkheden met andere kamers voor gezinnen en vrienden die in de buurt willen blijven wanneer ze samen reizen.

Toon meer
Toon minder

Concierge Class Staterooms

Zoals de naam al aangeeft, komen Conciërge Class Statooms met een toegewijde conciërge die altijd klaar staat om te helpen met de vakantiebehoeften van de gasten. De zorgvuldig ingerichte kamers zijn uitgerust met kingsize of queensize bedden en twee lagere bedden, waarvan de meeste kunnen worden omgezet in kingsize bedden. Sommige kamers hebben een onderschuifbed. Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een kluisje. Tot de diensten behoren twee keer per dag schoonmaak, 24 uur per dag roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlaken service.

Toon meer
Toon minder

Edge Stateroom with Infinite Veranda

Met één druk op de knop wordt de gehele leefruimte van deze kamers omgetoverd tot een veranda die de gasten toelaat om direct naar de rand van het water te lopen. Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een kluisje. Tot de diensten behoren twee keer per dag schoonmaak, 24 uur per dag roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlaken service. Aansluitende kamers zijn beschikbaar voor grotere gezinnen en groepen.

Toon meer
Toon minder

Sunset Veranda Staterooms

De Sunset Veranda Staterooms bevinden zich aan de achtersteven van het schip en garanderen het beste uitzicht op adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen. Deze kamers hebben de grootste veranda's van elke Edge Class Statooms en zijn voorzien van voorzieningen op de kamer, zoals voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreen-tv en een kluisje. uur Roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlaken service.

Toon meer
Toon minder

Panoramic Ocean View Staterooms

Panoramic Ocean View Staterooms ligt aan de voor- en middenin het schip en heeft kamerhoge ramen met een prachtig uitzicht op het steeds veranderende landschap. Deze kamers zijn ideaal voor gezinnen en beschikken over voorzieningen op de kamer, zoals voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een kluisje. Gasten kunnen ook verwachten diensten zoals dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlaken service.

Toon meer
Toon minder

Ocean View Staterooms

De Ocean View Staterooms zijn rijkelijk ingericht en beschikken over een ruime woonkamer. Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en tote tas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een privékluis. Tot de diensten behoren dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice.

Toon meer
Toon minder

Inside Staterooms

De privé en perfect geproportioneerde Inside Staterooms kunnen worden verbonden voor grotere gezinnen en groepen die meer ruimte nodig hebben. Tot de voorzieningen op de kamer behoren een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een privékluis. Tot de voorzieningen behoren een dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice.

Toon meer
Toon minder

AquaClass Suites

De Aqua Class Suites liggen dicht bij de spa en zijn de ultieme ervaring in spa-geïnspireerde ervaringen. Ze zijn ontworpen om bij elke beurt te genieten van een verscheidenheid aan op spa geïnspireerde stateroom accenten, zoals Bossini douchepanelen, aromatherapie diffusers, kussenmenu's en dagelijkse leveringen van gearomatiseerde thee en vers fruit op aanvraag . Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een eigen kluis. Tot de diensten behoren dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice. Als u in deze suites verblijft, heeft u onbeperkt gratis toegang tot de Sea Thermal Suite en een speciale spa conciërge.

Toon meer
Toon minder

Deluxe Ocean View Staterooms with Verandas

Het Deluxe Ocean View Statooms with Verandas ligt aan beide uiteinden van het schip en biedt ruime woonruimtes en uitgestrekte veranda's waar u's ochtends kunt genieten van koffie en's avonds zonsondergangen. Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en tote tas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een privékluis. Tot de diensten behoren dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice.

Toon meer
Toon minder

Deluxe Ocean View Staterooms

De Deluxe Ocean View Statooms zijn ruim en bieden een prachtig uitzicht op het steeds veranderende landschap. Tot de voorzieningen op de kamer behoren voldoende kastruimte, een persoonlijke minibar, een gratis badjas en tote tas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een privékluis. Tot de diensten behoren dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice.

Toon meer
Toon minder

Deluxe Inside Staterooms

Deluxe Inside Statooms bieden voldoende leefruimte, grotere badkamers en meer lade ruimte. Tot de voorzieningen op de kamer behoren een persoonlijke minibar, een gratis badjas en draagtas, een interactieve Samsung flatscreentelevisie en een privékluis. Tot de voorzieningen behoren een dagelijkse schoonmaak, 24-uurs roomservice, ijs op aanvraag, wasservice en gratis strandlakenservice.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Celebrity Constellation

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen