WeTu Analytics

andBeyond Mnemba Island Lodge

Snorkelling (Included)

Snorkelen is ideaal voor diegenen die geen duikaccreditatie willen doen, maar die met een snorkel de ondiepe koraalriffen, gelegen aan het eiland Mnemba willen verkennen. Een begeleide snorkelcursus is ook beschikbaar tegen een toeslag, aangeboden door de specialist duikmeesters van AndBeyond's Mnemba Island, en omvat veiligheidsprocedures, apparatuur, stromingen en aanbevolen snorkelplekken.

Toon meer
Toon minder

Scuba diving (Included)

Het eiland Mnemba heeft een volledig gevuld duikcentrum en biedt een volledig scala aan duikactiviteiten. Als je ervaren bent, zal onze duikinstructeur je begeleiden op fantastische duiken rond het Mnemba atol. Als je een beginner bent, wacht onze instructeur om je kennis te laten maken met een hele nieuwe wereld van mysterie, verwondering en schoonheid!

Toon meer
Toon minder

Sea kayaking (Included)

Verken de warme Indische Oceaan golven in totale rust in een diepzee-kajak gebouwd voor twee. Vraag een van Mnemba's Dive Instructors voor een snelle tutorial sessie of ga met je partner op weg naar het rustige water dat beschermd wordt door de omliggende riffen van het eiland. Peddle langs het strand om de wisselende eigenschappen van de kustlijn te bewonderen of ga naar dieper water in in de hoop een dolfijn of een aantal zeeschildpadden te ontmoeten.

Toon meer
Toon minder

Stand up paddle boarding (Included)

Geniet van een onvergetelijke ervaring op de rustige Indische Oceaan wateren op een stand up paddle board. Krijg een paar tips van onze deskundige instructeurs voordat je peddels in de hand pakt en het board monteert om de golven in te gaan. Deze activiteit is ideaal voor het rustige water van het eiland Mnemba. U kunt moeiteloos door de golven glijden terwijl u geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de oceaanwateren en de Mnemba horizon. Kijk als dolfijn in de buurt stoeien, speel in de golven en leid jezelf door sierlijke bochten.

Toon meer
Toon minder

Scuba Diving Courses (Additional cost)

Voeg nog een buitengewoon element toe aan uw strandvakantie en verkrijg inzicht in een uitgestrekte onderwaterwereld door te leren duiken. Met de grote verscheidenheid aan duikplaatsen dicht bij het eiland, en kalme wateren is het het perfecte eiland om te leren duiken of je vaardigheden te verbeteren en een meester duiker te worden. Er zijn meer dan 14 duikbezienswaardigheden, sommige op slechts 10 minuten tot 60 minuten met de boot vanaf het eiland. Voor meer ervaren duikers dalen bepaalde duikplekken af tot een diepte van meer dan 150m. Met een volledig gecertificeerd PADI duikcentrum, zijn er verschillende cursussen aangeboden - inclusief opfriscursussen en een driedaagse Open Water cursus voor beginners. Voor mensen met open water certificering, geavanceerde en gespecialiseerde klassen, allemaal met de juiste internationale certificering worden aangeboden.

Toon meer
Toon minder

Bubblemaker course (Additional cost)

Ideaal voor jongere kinderen die graag van de duikervaring willen genieten, deze cursus is qua structuur vergelijkbaar met de Discover Scuba cursus, maar is beperkt tot de diepte van het zwembad. De cursus wordt aangeboden aan kinderen boven de acht jaar.

Extra kosten zijn van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Private beach activities (Additional cost)

Geef toe aan de verleiding van totale isolatie en doe alsof je gestrand bent op een verlaten eiland, zij het een waar je persoonlijke butler voortdurend aanwezig is om aan al je wensen tegemoet te komen! U kunt een vluchtige glimp opvangen van uw medegasten terwijl u loungt in de tropische zon in uw privéstrandsala of een ontspannen wandeling rond het eiland maakt. Maar u kunt er ook voor kiezen om het beste uit uw eenzaamheid te halen met een privé-diner in een afgelegen bosrijke open plek of genieten van de luchtige intimiteit van een zandkasteeldiner ingesteld op het geluid van de golven die zachtjes zuchten aan de kust.

Toon meer
Toon minder

Wellness Treatments (Additional cost)

Rust en ontspannen
Een rustgevende behandeling met behulp van de Healing Earth Pinotage Relax Oil. Om lichaam en geest te herstellen en te verjongen. Het brengen van verlichting aan vermoeide, pijnlijke spieren waardoor lichaam en ziel terugkeren naar een perfect evenwicht.

30min | 60min
45min | 90min

Detox
Healing Earth Pinotage Detox Oil toegepast met ritmische slagen en druk om de bloedsomloop te stimuleren en de eliminatie van toxines te verbeteren.

30min | 60min
45min | 90min

Diep weefsel Therapeutisch
Neuromusculaire en myofasciale afgiftetechnieken worden gebruikt om pijn te verlichten, posturale ongemakken en spierspanning te verbeteren. Voor ultieme verlichting van pijnlijke spieren!

30min | 60min
45min | 90min

De Zanzi-Spice reis
Healing Earth heeft een krachtige aromatherapie-combinatie van koffie, kaneel, kruidnagel en sinaasappel gecreëerd die je meeneemt naar een onvergetelijke Zanzi-kruidenervaring.
Te beginnen met een stimulerende en ontgifting body polish die je huid zijdezacht en fris zal laten. Gevolgd door een zalige massage met onze kaneel, koffie en sinaasappelolie die de huid zal verstevigen en energiek zal maken. Een unieke en toegeeflijke ervaring.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Aarde na-zon behandeling
Na een lange dag in de zon zal het kalmerende Aloë Vera Gel lichaamsmasker je afkoelen, gevolgd door voedende Afrikaanse Aardappelbalsem om de huid te voeden en te herstellen, wat helpt bij het herstel.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Aarde stilte voetmassage
Rust, verjongen en hydrateer je vermoeide eilandvoeten met deze rustgevende voetmassage.

30min
45 min

Healing Aarde lichaam en hydraterende behandeling
Met behulp van een bodybrush om de bloedsomloop te verhogen, terwijl het stimuleren en voorbereiden van de huid op de diep hydraterende en voedende Kalahari Melon Body Balm.

30min | 60min
45min | 90min

Mnemba-stijl Ka-Huna
Huna betekent „heilige kennis” Ik nodig u uit om de heilige geest van Aloha te ervaren, door middel van deze unieke vloeiende en rollende massage techniek die het ritme van de oceaan emuleert over het lichaam. Aarding en verheffend.

Chat met je therapeut om meer te weten te komen. Deze behandeling dient ook vooraf geboekt te worden

60min

Toon meer
Toon minder

Yoga (Additional cost)

Kanaal je energie en verhoog je zelfbewustzijn met een yogales geplaatst tegen de achtergrond van een heldere oceaan. Klassen zijn overvloedig en kunnen worden ondergebracht om te passen op alle niveaus van ervaringen en voorkeur stijl. Het eiland heeft een internationaal gekwalificeerde yoga-instructeur, die in staat is om privélessen of groepslessen te volgen, die vooraf geboekt kunnen worden of zodra je aankomt op het eiland.

Toon meer
Toon minder

Deep sea fishing (Additional cost)

Het is een strijd van wilskracht als gasten hun kracht testen tegen barracuda, makreel, koningsvissen en marlijn tijdens een volledige dag diepzeevisavontuur.

Extra kosten zijn van toepassing

Toon meer
Toon minder

WILDchild programme

AndBeyond's WildChild programma, speciaal ontworpen voor kinderen die onze safarilodges en -kampen in Afrika bezoeken, is gevuld met leuke, interactieve activiteiten die mogelijkheden bieden om nieuwe ervaringen en culturen te leren en te ontdekken. Diep geworteld in de liefde voor de Afrikaanse struik, creëert het niet alleen een reeks onvergetelijke momenten voor het hele gezin, maar smeedt het sterke banden tussen onze jonge gasten, onze planeet en haar mensen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Mnemba Island Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen