WeTu Analytics

MSC Orchestra

L'Ibiscus

L 'Ibiscus ligt op dek 6 en biedt plaats aan 714 gasten. Het is de bovenste grote eetkamer, die alleen geopend is voor het diner met vaste formele zitplaatsen. Op het menu staan Amerikaanse gerechten, Italiaanse gerechten met mediterrane smaken en een breed scala aan vegetarische gerechten.

Toon meer
Toon minder

Villa Borghese

Villa Borghese, een van de twee belangrijkste eetzalen van het schip, ligt op dek 5, biedt plaats aan 720 gasten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het ontbijtmenu biedt een verscheidenheid aan typische warme en koude ontbijtproducten, terwijl lunch en diner driegangenmaaltijden zijn en veganistische gerechten worden aangeboden.

Toon meer
Toon minder

4 Seasons

4 Seasons is het à-la-carterestaurant van Orchestra en ligt achter dek 13 en biedt een panoramisch uitzicht op zee en plaats aan 250 gasten. Het restaurant is alleen geopend voor het diner en het Italiaanse menu biedt een goede selectie pasta, steakgerechten en zeevruchten. Reserveringen worden aanbevolen.

Toon meer
Toon minder

Shanghai

Het intieme Shanghai restaurant op dek 7 biedt plaats aan slechts 68 gasten en serveert Indiase, Indonesische, Chinese, Thaise en Japanse lekkernijen.

Toon meer
Toon minder

La Piazzetta

La Piazzetta is een zelfbedieningsbuffet en pizzeria op dek 13, met plaats voor 349 gasten. Het restaurant is vroeg geopend en de dag begint met een warm en koud ontbijtbuffet. Lunch bestaat uit salades, vlees, vis, pasta, hotdogs, hamburgers, en nog veel meer, en de pizzeria sectie opent om 15.00 uur tot 19.00 uur wanneer een dinerbuffet wordt geserveerd, dat tot rond 3.30 uur duurt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

MSC Orchestra

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen