WeTu Analytics

MSC Orchestra

Suites

De suites hebben allemaal een eigen balkon en elke suite is voorzien van een tweepersoonsbed dat op verzoek kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Tot de faciliteiten op de kamer behoren airconditioning, ruime kastruimte, een badkamer met een bad, interactieve televisie, een telefoon, een minibar, een kluisje en betaalde draadloze internettoegang.

Toon meer
Toon minder

Balcony Stateroom

De Balcony Staterooms zijn voorzien van een tweepersoonsbed dat op verzoek kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Tot de faciliteiten op de kamer behoren airconditioning, ruime kastruimte, een badkamer met een bad, interactieve televisie, een telefoon, een minibar, een kluisje en betaalde draadloze internettoegang. Balkonkamers voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit zijn ook beschikbaar en zijn groter van formaat.

Toon meer
Toon minder

Ocean View Stateroom

De Ocean View Staterooms zijn voorzien van een tweepersoonsbed dat op verzoek kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Tot de faciliteiten op de kamer behoren airconditioning, ruime kastruimte, een badkamer met een bad, interactieve televisie, een telefoon, een minibar, een kluisje en betaalde draadloze internettoegang. Ocean View Statooms voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit zijn ook beschikbaar en zijn groter van formaat.

Toon meer
Toon minder

Ocean View with Partial View Staterooms

De Ocean View met Partial View Staterooms zijn voorzien van een tweepersoonsbed dat op verzoek kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Tot de faciliteiten op de kamer behoren airconditioning, ruime kastruimte, een badkamer met een bad, interactieve televisie, een telefoon, een minibar, een kluisje en betaalde draadloze internettoegang. De kamers met uitzicht op de oceaan en gedeeltelijk uitzicht voor gasten met een lichamelijke beperking of beperkte mobiliteit zijn ook beschikbaar en zijn groter van formaat.

Toon meer
Toon minder

Interior Staterooms

De Interior Statooms zijn voorzien van een tweepersoonsbed dat op verzoek kan worden omgebouwd tot twee eenpersoonsbedden. Tot de faciliteiten op de kamer behoren airconditioning, ruime kastruimte, een badkamer met een bad, interactieve televisie, een telefoon, een minibar, een kluisje en betaalde draadloze internettoegang. Interieur kamers voor gasten met een handicap of beperkte mobiliteit zijn ook beschikbaar en zijn groter van formaat.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

MSC Orchestra

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen