WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Interior Staterooms

Interieur Statenkamers zijn beschikbaar in standaard en grote maten, en sommige hebben een virtueel balkon. Toegankelijke staterooms zijn verkrijgbaar in beide maten. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal vier personen en beschikken over 2 aparte bedden die kunnen worden omgezet in tweepersoonsbedden; een eigen badkamer en comfortabele voorzieningen. Pullman bedden zijn beschikbaar in de kamers met drie of vier gasten.

Toon meer
Toon minder

Ocean View Staterooms

De Ocean View Staterooms bieden allemaal een prachtig uitzicht en beschikken over 2 aparte bedden die omvormen tot een Royal Kingsize bed en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een eigen balkon en sommige kamers zijn uitgerust met een bank of een Pullman-bed. Elke kamer is geschikt voor maximaal vier gasten. Toegankelijke Ocean View Staterooms zijn ook beschikbaar.

Toon meer
Toon minder

Balcony Staterooms

De Balcony Statooms zijn ruim en zijn geschikt voor maximaal vier gasten. Elke kamer beschikt over 2 aparte bedden die omvormen tot een Royal Kingsize bed, en sommige hebben een Pullman-bed en/of slaapbank. Sommige kamers zijn ook geschikt voor een opklapbed of een Play Yard.

Toon meer
Toon minder

Suites

De Suite klasse bestaat uit suites met 2 slaapkamers, Junior Suites, Toegankelijke Junior Suites, Grand Suites, de Eigenaar's Suites en Royal Suites. Royals Suites zijn voorzien van aparte slaapkamers, speciale extra's en whirlpool baden. De meeste suites hebben een eigen balkon en een woonruimte, en alle suites zijn voorzien van 2 aparte bedden die omvormen tot Royal Kingsize bedden. Sommige kamers zijn voorzien van Pullman-bedden en andere zijn geschikt voor een opklapbed en/of Play Yard.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Radiance Of The Seas

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen