WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

De Zulu-oorlog van 1879 is in de Engelssprekende wereld beroemd vanwege de grote veldslagen van Isandlwana en Rorke's Drift. Het spectaculaire landgoed Fugitives' Drift, een natuurlijk erfgoed, kijkt uit op zowel Isandlwana als Rorke's Drift, en omvat de plek waar Lts. Melvill en Coghill kwamen om het leven toen ze probeerden de Queen's Colour van de 1/24e te redden.

Hier waren David en Nicky Rattray de pioniers van Heritage Tourism in Zuid-Afrika en creƫerden ze een bekroonde lodge waar bezoekers konden genieten van dit buitengewone verhaal.

Onder leiding van de beste gidsen van Zuid-Afrika worden dagelijks tot nadenken stemmende en vaak emotioneel beladen tochten georganiseerd naar Isandlwana en Rorke's Drift. Er worden wandelingen en paardrijtochten door het reservaat aangeboden om veel wild en vogels te bekijken.

Het reservaat biedt een keuze aan accommodaties in de Lodge of het Guest House, beide eigendom van de Rattrays en beide met ruime en luxe kamers met eigen badkamer, eigen veranda's en zwembaden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Fugitives' Drift Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen