WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Lodge room

(10 Kamers)

De Lodge is de meest luxueuze accommodatie die wordt aangeboden, en is volledig gerenoveerd in 2017. Ruime en luxe huisjes met eigen badkamer hebben een eigen veranda, airconditioning, en zowel binnen- als buitendouches. De Lodge heeft een zwembad met een fantastisch uitzicht, en hier bevinden zich de Harford Library and Museum. We hebben 2 sets kamers die onderling verbonden zijn, dwz geschikt zijn voor 2 gezinnen die onderling verbonden kamers nodig hebben.

Toon meer
Toon minder

Guest House

(6 Kamers)

De Fugitives' Drift lodge en Guest House bevinden zich in het Fugitives' Drift wildreservaat aan de rand van de Buffalo River-kloof, op een hoogte van 3.450 voet.

Het pension heeft een indrukwekkend uitzicht op de top van Isandlwana en op het ruige land dat de voortvluchtigen uit de strijd moesten doorkruisen om terug over de Buffalo River naar Natal te komen.

Het pension was ooit het huis van de heer en mevrouw Potgieter die werden vereeuwigd in het prijswinnende boek van Gillian Rattray, 'The Springing of the Year'. Deze oude boerderij is gerenoveerd en vormt nu de meest charmante zit- en eetkamer. De originele veranda's zijn bewaard gebleven en er is een heerlijk eetgedeelte buiten. Er zijn 6 superior kamers met twee aparte bedden en een eigen badkamer, allemaal met uitzicht op de tuin, waar veel vogels leven. We hebben ook twee kamers voor gidsen en chauffeurs. Het pension heeft een groot zwembad en biedt ook een spectaculair uitzicht over de vlakte.

Gasten van het pension kunnen deelnemen aan onze wereldberoemde reizen naar de slagvelden van Isandlwana en Rorke's Drift. Ga voor meer informatie naar het tabblad 'Battlefield Tours' op de homepagina.

Toon meer
Toon minder

Kwa George

(1 Kamer)

Dit kleine huisje ligt op het terrein van Umzinyathi Farmhouse; toepasselijk „Kwa-George” genoemd, wat „Place of George” betekent in de Zulu-taal. Kwa-George bestaat uit een eenvoudige slaapkamer met 2 aparte bedden, een eigen badkamer met een douche en een veranda. Als u besluit om deze accommodatie te nemen, moet u van en naar de lodge of het pension reizen voor maaltijden en rondleidingen (op 5-10 minuten rijden).

Toon meer
Toon minder

Umzinyathi Farm House

(1 Kamer)

De boerderij is een charmant gebouw met stenen en golfplaten dak, gebouwd in de jaren 1920. Het was het huis van George Buntting, die een expert was op het gebied van de Anglo-Zoeloe-oorlog. De boerderij ligt op de top van het reservaat en heeft een prachtig uitzicht over Isandlwana. Het heeft 3 slaapkamers met eigen badkamer (King, Queen en twin rooms), een zitkamer met open haard, een eetkamer en een keuken. Hoewel de accommodatie zelfvoorzienend is, kunt u ervoor kiezen om sommige of alle maaltijden in de lodge te nuttigen tegen een meerprijs. Als u besluit om deze accommodatie te nemen, moet u van en naar de lodge of het pension reizen voor rondleidingen en/of maaltijden (op 5-10 minuten rijden).

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Fugitives' Drift Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen