WeTu Analytics

Drostdy Hotel

Swimming Pools

Drie kristalheldere zwembaden — één groot zwembad, één in de Ferreira Suites en een andere in de Kromm Cottages, nodigen gasten uit om af te koelen of te ontspannen.

De gasten kunnen gebruik maken van de ligstoelen, parasols en handdoeken. De zwembaden lichten's nachts op en bieden de mogelijkheid voor een sfeervolle duik onder de sterren.

Toon meer
Toon minder

Africology Spa

Volledige ontspanning wacht in deze klassieke en verfijnde spa. Natuurlijke, milieuvriendelijke producten en een selectie van verjongende behandelingen maken de Africology ervaring een authentiek genot.

Toon meer
Toon minder

Wine Shop

Zuid-Afrika staat bekend om zijn uitstekende wijnen. De onlangs geopende wijnwinkel van het Drostdy Hotel vervoert met trots wijnen, een van de beste van het land, geproduceerd door de landgoederen van de familie Rupert en verkoopt de meeste daarvan tegen kelderdeurprijzen. Hoewel het eigentijds is, vormt de winkel een aanvulling op de historische omgeving waarin het zich bevindt.

Toon meer
Toon minder

Camdeboo National Park

Het Nationaal Park Camdeboo omringt bijna volledig de stad Graaff-Reinet, die zich uitstrekt van het zuiden van de Seuberg bergketen tot Pearston en Murraysburg. Het woord “Camdeboo” is afgeleid van de Khoi taal en betekent “groene pool”. Het reservaat doet zijn naam eer aan met zijn prachtige schilderachtige schoonheid. Het is de thuisbasis van een breed spectrum van wilde dieren en vogels, waaronder 43 zoogdiersoorten en 250 vogelsoorten. Dieren die regelmatig worden waargenomen zijn onder andere de steenbok, springbok, blesbok en zwarte gnoes. Interessant is dat er een aantal fossielen zijn ontdekt in het gebied. Het reservaat staat ook bekend om zijn nachtelijke hemel die een aantal van de beste sterrenkijken ter wereld bieden.

Toon meer
Toon minder

Valley of Desolation

De Vallei van Desolation — 14 kilometer van Graaff-Reinet — is een prachtig geologisch fenomeen dat wordt gekenmerkt door enorme kliffen en kolommen van doleriet die tot 120 meter van de valleietvloer stijgen. Dit is het resultaat van vele jaren vulkanische en erosieve krachten. Deze adembenemende attractie kan worden geabsorbeerd met de auto, tijdens wandelingen langs gemarkeerde paden of op picknickplaatsen.

Toon meer
Toon minder

Helicopter Tours

FlyKaroo Air Services is de eerste helikopterdienst van Graaff-Reinet die gasten meeneemt op onvergetelijke reizen in de lucht, met een vogelperspectief op de stad en de prachtige natuurlijke omgeving. Er zijn diverse schilderachtige en chartervluchten beschikbaar, waaronder uitstapjes van een halve dag, picknicks op de bestemming en rondreizen.

Toon meer
Toon minder

Town Tours

Een van de beste manieren om Zuid-Afrika's vierde oudste stad te verkennen, de dagelijkse begeleide wandeling stelt bezoekers in staat om de meest fascinerende hoogtepunten van Graaff-Reinet, waaronder een aantal nationale monumenten, in anderhalf uur te verkennen. De tour begint bij het Toerisme van Graaff-Reinet, gelegen in het Oude Bibliotheek Museum, op de hoek van Church Street en Somerset Street. Het biedt uitstekende fotomogelijkheden en de kans om inzicht te krijgen in een deskundige gids.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Drostdy Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen