WeTu Analytics

Great Migration Camps

5 sterren wildlife ervaringen
Great Migration Camps mobile richt zich op de ervaring van het zijn in de bush en het ontmoeten van dieren in het wild. Het belangrijkste is heel goed gedaan: eersteklas begeleiding met uitgebreide kennis van het terrein, geologie, geschiedenis, geografie, milieu en vogels en dieren in het wild, betrouwbare voertuigen & afgelegen en intieme kampeerplekken. Uw dagelijkse behoeften worden niet aan het toeval overgelaten - goede koffie, koude bieren, warme douches, comfortabel beddengoed en smakelijk gezond eten gekookt boven een open haard vormen allemaal een onvergetelijke ervaring.

GMC is mobiel

Net als de gnoes migreert het GMC mobiele kamp volgens de tekenen en symptomen van het leven in de bush - in harmonie met de natuurlijke omgeving, weersomstandigheden en waar de kuddes worden verzameld. Het kamp is klein genoeg en mobiel genoeg om de locatie in een dag te verplaatsen en we kunnen overal heen - van de noordelijke Serengeti tot Mkomazi NP en verder.

Serengeti - Naar aanleiding van de grote gnoes migratie

In het Serengeti National Park volgt Great Migration Camps Mobile de gnoes migratie op microschaal, waardoor migratiewaarnemingen en -ervaringen worden gegarandeerd. De gnoes migreren het hele jaar door, bewegen in een cirkelvormig patroon dat het grotere Serengeti/Mara ecosysteem omvat en omvat NCA, Serengeti, omliggende reserves, Masai Mara National Reserve en Mara Triangle.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Great Migration Camps

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen