WeTu Analytics

Great Migration Camps

Meru Migration Tents

Tented Accommodatie
Slaap onder de Serengeti Stars. GMC mobile heeft 5 waterdichte duurzame koepelvormige canvas tenten, met dubbele of dubbele bezetting tot 10 klanten. Elke tent is hoog genoeg om rechtop te staan. Er is een voorluifel, zijruiten en een interne opening en muskietennet. Verbazingwekkend comfortabel warm en duurzaam linnen met Masai Shukas. Super dikke traagschuimmatrassen en kussens voor een goede nachtrust - beter dan thuis. Handdoeken worden verstrekt. Zonne-lantaarn voorzien.

Wakingen
Elke ochtend wordt warm water naar uw tent gebracht voor wassing in uw eigen wastafel. Geen van de tenten zijn en-suite. We maken gebruik van een biochemisch toilet — zoals die op gebruikt tijdens het wandelen op de berg of een boot met pompspoelsysteem. Het ruikt niet. Ons sanitair blok in de open lucht heeft twee zwaartekracht gevoede douchecabines voor het stomen van warme douches elke avond. Beste douche in de bush.

Levensmiddelen en dranken
Great Migration Camps Mobile biedt 3 maaltijden per dag. Hoofdgerecht voor diners bestaat meestal uit vlees gebrand boven een open vuur, een zetmeel of graan & groenten en/of salade. Brood wordt dagelijks gebakken. Wij bieden schoon gefilterd water en er is een cash bar voor alcoholische dranken en frisdranken.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Great Migration Camps

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen