WeTu Analytics

Great Migration Camps

Migration Game Drives - Unlimited

Volledige dag of 2 x Game Drives van een halve dag

Tegen de achtergrond van de grote gnoes migratie kan ons volledig mobiele, zelfvoorzienende en milieuvriendelijke kamp overal in de Serengeti reizen, afhankelijk van de tijd van het jaar en het stadium en de locatie van de migratie, waardoor u een eerste rij krijgt voor een van de grootste evenementen van Moeder Natuur. Het was wetenschapper Anthony R. E. Sinclair die de Serengeti beschreef als “'s werelds grootste wildgebied” en Great Migration Camps is deskundig gepositioneerd om u recht in het hart ervan te brengen.

Toon meer
Toon minder

Classic Safari Game Drives - Unlimted

Game Drives van de hele dag of 2 halve dag

Wildlife beweegt zich vrij door het ecosysteem van Serengeti-Masai Mara en creëert voortdurend een tijdloze natuurlijke cyclus. Een van de hoogtepunten van de meeste bezoeken aan de Serengeti is de wildlife drives en de Serengeti staat bekend om zijn migrerende gnoes, zijn dichte leeuwenpopulatie en zijn goede vogelmogelijkheden.

De Serengeti is een enorm gebied en het is vrijwel onmogelijk om het hele Nationaal Park in een paar dagen te verkennen - en je moet het niet proberen. De afstanden zijn lang en de wegen kunnen ruw zijn, dus verwacht onderweg veel “Afrikaanse massage”. De Serengeti NP is een plaats van overvloed - vlaktes spel, hyena, jakhals, cheeta, nijlpaard, giraffe en nog veel meer.

Er is een goede kans op het zien van de “Big Five” - behalve misschien de ongrijpbare en zeldzame zwarte neushoorn. We zoeken zeker naar de Little Five (mierenleeuw, de luipaardschildpad, de olifantenspitsmuis, de neushoorn en buffelwever), de lelijke vijf (hyena, gnoes, gier, wrattenzwijn en de maraboe ooievaar), de verlegen vijf (de stokstaardvark, het stekelvarken, de aardwolf en de vleermuis), de vos), en doen ons met de Impossible Five (aardvark, Kaapse bergluipaard, pangolin, rivierkonijn en witte leeuw) - hoewel ze niet allemaal te vinden zijn in de Serengeti!

Alle game drives zijn in een 4x4 met een pop-up dak om te bekijken en elke gast heeft een raam stoel.

Toon meer
Toon minder

Balloon Safaris

Safari uit de hemel!

Sta op voor de zon en bereid je voor om op te stijgen op een spannende hete luchtballonvlucht in het vroege licht van de dageraad. Jullie stijgen naar de hemel als de zon opkomt in een caleidoscoop van kleur. Je zweeft in een enorme geweven mand, stevig bevestigd aan een kleurrijke ballon, en geregisseerd door een ervaren piloot boven de uitgestrekte vlaktes of langs het riviervluchtpad. Na de landing kunt u genieten van een heerlijk bush ontbijt.

Toon meer
Toon minder

Bush Meals

Game-viewing trips kunnen worden genomen voor rond of meer dan drie uur in de vroege ochtend en later in de middag, of zelfs uitgebreide dagen om maaltijden in de bush op te nemen als picknick lunches. Bush lunch is altijd verpakt in de voertuigen als je nooit wat je zou tegenkomen langs de weg.

Door gebruik te maken van openbare voorzieningen, veilige plekken en schaduwrijke bomen, is de lunch een ontspannen aangelegenheid en een goed moment om vogels te spotten en te leren over de grote migratie.

Toon meer
Toon minder

Birding

We houden van vogelvogels. Neem je verrekijker, vogelboek of vogelapp mee - de laatste is het beste voor vogelidentificatie. Het ecosysteem van Serengeti-Mara heeft meer dan 500 vogelsoorten geregistreerd. Vogels kijken in de Serengeti is het hele jaar door goed. De bossen, meren en savannes van Oost-Afrika wemelen van vogels, waaronder een suite Serengeti endemieën.

Toon meer
Toon minder

Photographic Safaris

De Serengeti is een zeer groot en uitgestrekt ecosysteem. De meeste bezoekers ervaren slechts een klein hoekje van dit grote reservaat. Grote Migratie Camps eigenaar Carel Verhoef, heeft nagenoeg elke hoek verkend en elke weg gereden, het begrijpen van de subtiele veranderingen in dit opmerkelijke ecosysteem. Hij is een migratie-expert, kent geheime locaties en is zelf fotograaf en zorgt ervoor dat hij je op het juiste moment op de juiste plaats brengt voor de beste wildlife mogelijkheden met het juiste licht. Het schot is aan jou!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Great Migration Camps

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen