WeTu Analytics

Ganges Voyager

Signature Suite

De Signature Suite bevindt zich op het hoofddek en is een perfect toevluchtsoord met meer dan 260 vierkante meter woonruimte met 2 eenpersoonsbedden of 1 queensize bed. De zithoek heeft kamerhoge glazen deuren. De Signature Suite is ingericht met indigo handstencils, een muurschildering van een bodhi boom en fijne houten meubels.

Toon meer
Toon minder

Colonial Suite

De Colonial Suite ligt op het bovendek en biedt meer dan 260 vierkante meter aan elegante woonruimte. De warme en uitnodigende kleuren van de kamer, met de hand beschilderde stencils, schilderachtige prenten gemaakt door kunstenaars die langs de Ganga reisden en comfortabele zithoeken bieden rust en comfort tijdens uw reis. De badkamers van de Colonial Suite zijn voorzien van een ruime douche met premium toiletartikelen, badjassen en handdoeken.

Toon meer
Toon minder

Heritage Suite

De Heritage Suite ligt op de boeg van het bovendek en biedt 280 vierkante meter met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de landschappen die voor u liggen. Heritage Suite beschikt over een intiem balkon met kamerhoge glazen deuren en biedt privacy en comfort. Deze suite is uitgerust met een prachtig hemelbed, Perzische tapijten en luxe stoelen. Het is een perfect toevluchtsoord.

Toon meer
Toon minder

Viceroy Suite

De Viceroy Suite ligt midden in het schip op het bovendek en biedt een koninklijke omgeving, ontworpen voor de meest veeleisende reiziger. De Viceroy Suite is ingericht in een weelderige koloniale Indiase inrichting en biedt meer dan 360 vierkante meter woonruimte, waaronder een fijn vormgegeven dagbed, Perzische tapijten, prenten van een schilderachtig uitzicht op de Ganga, handgestemelde muren en een ruime badkamer.

Toon meer
Toon minder

Maharaja Suite

De Maharaja Suite bevindt zich op het bovendek en is de meest luxueuze en ruime suite aan boord en biedt meer dan 400 vierkante meter woonruimte. Met slechts één aan boord, deze echt unieke suite met de hand gestencilde muren, Perzische tapijten, Birma teak vloeren en koloniale prints van schilderachtige landschappen, monumenten en het leven langs de Ganga. Een dagelijkse butlerservice en een diner op de kamer zijn op verzoek beschikbaar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ganges Voyager

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen