WeTu Analytics

The Elegant Desert Eco Camp

Het Elegant Woestijn Eco Camp

Dramatisch landschap, rust en ziel

Omgeven door het majestueuze Tsarisgebergte, vlakke grindvlaktes en inselbergen in de Namib-woestijn en op slechts 45 km van Sesriem ligt de poort naar Sossusvlei het Elegant Desert Eco Camp!

Bestaande uit 10 individuele en-suite tenten in harmonie met de natuur, dit afgelegen kleine Eco Camp biedt onze gast een wereld van uitgestrekte ruimtes, eindeloze horizonten en ruige berghoogten. De totale rust en de buitengewone helderheid van het licht maken dit gebied een van Afrika's meest meeslepende landschappen.

Op maat gemaakte Canvas Tenten van 85m² omhullen gasten in pure privacy, compleet met een buiten uitkijkdek, een binnen- en buitendouche, een ruime badkamer en een minibar die door de Elegant Desert Lodge wordt geleverd in de vorm van een koelbox. Onze Rock Pool op de top van de berg met een groot zonneterras biedt de meest prachtige uitzichten en landschap.

Je hebt de mogelijkheid om je bed naar buiten te verplaatsen om onder de sterren te slapen. En word op natuurlijke wijze wakker in het mooiste landschap! Angstaanjagende stilte, rust, gevoel van soulfulness en ongerepte landschappen maken dit Eco Camp bijzonder uniek! Het kamp is volledig uit het net met eigen water en voedingen.

Doordachte details in de tenten en goed opgeleid personeel zullen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring in The Elegant Desert Eco Camp!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Elegant Desert Eco Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen