WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Camp (onderdeel van de Elegant Collection)

Het elegante Desert Camp

Dramatisch landschap, rust en ziel

Omringd door het majestueuze Tsarisgebergte, vlakke grindvlakten en inselbergen in de Namibwoestijn en op slechts 45 km van Sesriem, is de poort naar Sossusvlei het Elegante Desert Camp!

Dit afgelegen kleine kamp bestaat uit 10 individuele tenten met eigen badkamer in harmonie met de natuur en biedt onze gasten een wereld van uitgestrekte ruimtes, eindeloze horizonten en ruige berghoogten. De uiterste rust en de buitengewone helderheid van het licht maken dit gebied tot een van de meest fascinerende landschappen van Afrika.

Op maat gemaakte Canvas Tenten van 85 m² omhullen gasten in pure privacy, compleet met een uitkijkdek, een binnen- en buitendouche, een ruime badkamer en een minibar van de Elegant Desert Lodge in de vorm van een koelbox. Ons rotspool op de top van de berg met een groot zonneterras biedt het meest prachtige uitzicht en het landschap.

Je hebt de mogelijkheid om je bed uit te schuiven om onder de sterren te slapen. En word op natuurlijke wijze wakker met het mooiste landschap! Erie stilte, rust, een gevoel van soulfulness en ongerepte landschappen maken dit kamp bijzonder uniek! Het kamp is helemaal buiten het elektriciteitsnet met zijn eigen water- en stroomvoorziening.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Elegant Desert Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen