WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Eco Tented Camp

(10 Kamers)

Omgeven door het majestueuze Tsarisgebergte, vlakke grindvlakten en inselbergs in de Namibwoestijn en ligt op slechts 45 km van Sesriem, is de poort naar Sossusvlei The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Dit afgelegen kleine Eco Camp bestaat uit slechts 10 individuele en-suite tenten in harmonie met de natuur en biedt onze gasten een wereld van uitgestrekte ruimtes, eindeloze horizonten en ruige berghoogtes. De totale rust en buitengewone helderheid van het licht maken dit gebied tot een van de meest boeiende landschappen van Afrika.

Op maat gebouwde Canvas Tenten van 85m ² omhullen de gasten in pure privacy, compleet met een buiten uitkijkdek, een binnen- en buitendouche, een ruime badkamer en een minibar aangeboden door de Elegant Desert Lodge in de vorm van een koelbox. Ons Rock Pool op de top van de berg met een groot zonneterras biedt de meest verfijnde uitzichten en landschap.

Je hebt de mogelijkheid om je bed uit te zetten om onder de sterren te slapen. En word op natuurlijke wijze wakker in het mooiste landschap! Eyry stilte, rust, een gevoel van soulfulness en ongerepte landschappen maken dit Eco Camp bijzonder uniek! Het kamp is helemaal uit het net met zijn eigen water- en stroomvoorzieningen.

Doordachte accenten in de tenten en goed opgeleid personeel zullen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring in The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Elegant Desert Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen