WeTu Analytics

Sani Top Special (1 night )

Dag 1

We ontmoeten elkaar op ons kantoor in het Trout Walk Centre om 09u00, als alternatief kunnen we u ophalen bij uw B & B of hotel. De Tour vertrekt om 09u30 en duurt ongeveer 2,5 uur om de top te bereiken, ongeveer 16km naar de Zuid-Afrikaanse Border Post en vervolgens nog eens 8 km op de Sani Pass om de Lesotho Border Post te bereiken, die een grand 2874 meter boven de zeespiegel beklimt! Onze gidsen stoppen bij adembenemende uitzichten langs de Sani Pass en de twee grensposten, namelijk de Zuid-Afrikaanse grenscontrole en Lesotho Border Control. Eenmaal op de Top van de Sani Pass, genieten we van lunch in de hoogste Pub in Afrika - The Sani Mountain Lodge. Na de lunch gaat de Tour nog 7 km verder in Lesotho naar Skeering - een levend Basotho dorp, waar onze ervaren berggids u zal interesseren met een gesprek over Lesotho en zijn mensen - de winterharde bergachtige Basotho folk. Traditioneel bier en zelfgemaakt brood aangeboden op aanvraag

Na deze interessante culturele ervaring rijden we u terug naar de Lodge en laten u in Sani Top Chalet boeken voor een diner, bed and breakfast. Boek bij de Lodge voor een Pony Trekking ervaring of wandelen met een gids langs de helling en een beetje naar Lesotho.

Dag 2


We ontmoeten je in Sani Top Chalet rond 13u30, lunchen (eigen kosten) en gaan dan terug naar de beroemde Sani Pass om rond 16u30 terug te zijn in Underberg.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sani Top Special (1 night )

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen