WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Wilderness Qorokwe – Game Drives

De Qorokwe-concessie wordt bepaald door het Gomoti Kanaal in het oosten, terwijl een groot deel ervan aan de overkant van de Santantadibe-rivier in het westen ligt. Het safari-doorreisgebied omvat typische habitats van Okavango Delta: seizoensgebonden overstromingsgebieden met palmbomen, beboste eilanden, rustige waterwegen en droge bosgebieden. Deze verscheidenheid aan habitats, plus het feit dat de Qorokwe-concessie het hele jaar door permanent water heeft, zorgt voor een unieke diversiteit aan dieren in het wild en uitstekende game-weergave tijdens elk seizoen. Concentraties van grotere roofdieren kunnen leeuw, luipaard, cheeta, gevlekte hyaena en Afrikaanse wilde hond omvatten. Terwijl verschillende soorten vlaktes die typisch worden gezien, kuddes giraf, zebra, rode lechwe en knoestige buffelstieren zijn.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Night Drives

Scan het bushveld tijdens een avondrit naar magische nachtelijke zoogdieren zoals civets, genets, bushbabies en uilen.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Guided Nature Walks *

Een wandelsafari biedt je de spannende mogelijkheid om het wild te voet tegen te komen en om de kleinere dingen te observeren die je mist als je met de auto reist. Trek de wildernis in met onze bekwame gidsen en voel de sensatie om één te zijn met de natuur.

* Op verzoek en in het seizoen (tijdens het overgangsseizoen van maart tot juni) bloeit de flora in het gebied, waardoor roofdieren voldoende dekking hebben, waardoor de wandelomstandigheden ongunstig zijn.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Mokoro Excursions *

Er is geen betere manier om de Delta en zijn dieren in het wild te bekijken dan door traditionele mokoro (dug-out kano).
Zweef langs een kristalheldere waterweg terwijl je op zoek bent naar geverfde rietkikkers en prachtige waterlelies.

* Waterstanden dat toelaten.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Boating *

Seizoensgebonden bootexcursies stellen u in staat om de verder gelegen waterwegen en de diepe heldere kanalen te verkennen.

* Waterstanden dat toelaten.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Birding

Het kamp zelf kijkt uit over een lagune die een magneet is voor vogeldieren. Of ga verder weg om door te gaan met uitstekende vogels die het hele jaar door variëren, afhankelijk van de waterstanden en het seizoen. Deze kunnen Afrikaanse havikarend zijn, gemalen neushoornvogel, zonnevogel met scharlaken bovenlijf, roodsnavelneushoornvogel, en Gabar goshawk. Tijd om een lever af te vinken.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Qorokwe – Further Afield On The Gomoti Plains *

Neem een heerlijke picknick en verken tijdens een dagexcursie naar het spectaculaire en productieve gebied van Gomoti Plains, waar dieren in overvloed aanwezig zijn.

* Bij een verblijf van minimaal twee nachten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Qorokwe

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen