WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Livingstone Room

Geniet van diner en dans in de elegante Edwardiaanse Livingstone Room, met klassieke à-la-cartemenu's en tables d 'hote menu's. Terwijl de Livingstone Room de stijl van het eeuwenoude hotel van grandeur en weelde weerspiegelt, is de dresscode ontspannen voor het gemak van de gast. Er is een uitstekende selectie wijn en likeuren beschikbaar. Maximale zitplaatsen van 120 personen

Toon meer
Toon minder

Jungle Junction

Dining in de Jungle Junction biedt een onvergetelijke ervaring met een mix van Afrikaanse smaken. Entertainment uit etnische groepen belichaamt de geest van Afrika. Jungle Junction is de ideale locatie voor incentives groepen. De Jungle Junction heeft een maximale zitcapaciteit van 140 personen.

Toon meer
Toon minder

Stanley’s Terrace

Stanleys Terrace is een must voor lichte maaltijden gedurende de dag. Er wordt elke middag traditionele high tea geserveerd, met een spectaculair uitzicht op de Victoria Falls Bridge en de Victoria Falls zelf. Stanleys Terrace is de ideale locatie voor sundowners en biedt een table d 'hôte menu met een à la carte menu dat na 1100 uur wordt aangeboden. Stanleys Terrace heeft een maximale zitcapaciteit van 100 personen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Victoria Falls Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen