WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

Arrow River Trail - Half Day Bike Tour

Uw vier uur durende avontuur fietsen de Queenstown Trails begint om 9u of 13u met een schilderachtige transfer van uw accommodatie in Queenstown naar het historische goudmijndorp Arrowtown. Vanaf hier volgt u de prachtige Arrow River Trail naar beneden stroomafwaarts naar waar het de Karawau rivier ontmoet. Je rijdt over 2 spectaculaire hangbruggen en sluit je aan bij de originele mijnwerkers trail die de beroemde Kawarau hangbrug kruist, de thuisbasis van de's werelds eerste Bungy jump. Je eindigt je rit met een ontspannen en gratis wijnproeverij in de Gibbston Valley, voordat je teruggebracht wordt naar Queenstown.

Grondige routebeschrijvingen, een kaart en parcours worden gegeven aan het begin van uw avontuur, samen met ondersteuning van chauffeur en voertuig op aangewezen punten tijdens uw rit langs deze 15 km off-road route.

Als je het gevoel hebt dat je benen kunnen worstelen tijdens deze halve dag, upgrade dan naar een van onze premium Electric Bikes. Kies deze optie bij het afronden van uw boeking.

Toon meer
Toon minder

Ultimate Ride - the best of the Queenstown Trail

Beginnend met een pick-up van 9.00 uur van uw accommodatie in Queenstown brengen wij u naar Queenstown Bay, hier krijgt u een grondige routebeschrijving, een kaart en trail tips voordat u vertrekt op uw rit langs de oever van Lake Wakatipu naar de Frankton Marina. Na een ochtend thee stop in het historische Boatshed Cafe rijden we je naar het hart van het Wakatipu Basin voor meer schilderachtige rijden. Pauzeren voor een picknick lunch in het historische Arrowtown, ga dan fietsen langs de prachtige Arrow en Kawarau Rivers naar de historische Kawarau Suspension Bridge - de thuisbasis van de beroemde Kawarau Bungy. Sluit af met een korte rit door de Gibbston Valley en geniet van een ontspannende wijnproeverij voordat we u terugbrengen naar uw accommodatie in Queenstown. Shuttle arriveert terug in Queenstown om 17.00 uur (ca.).

Deze reis kan worden verzorgd op elk niveau van de ruiter en wordt goed ondersteund langs de weg. Afstanden kunnen worden aangepast aan uw behoeften met voertuigondersteuning op aangewezen punten langs het pad, zodat u indien nodig een rit kunt maken. Dit verzekert dat u het beste van de paden zult zien!

Geschatte fietsafstand is 30kms - allemaal off-road.

Electric Bike Upgrade Beschikbaar - Geweldige optie om rijders van verschillende vaardigheden in balans te brengen!

Als je het gevoel hebt dat de benen moeite hebben om onze volledige dag tour te voltooien - of als je gewoon meer wilt zien - dan kun je upgraden naar een van onze premium Electric Bikes.

Een e-bike kan het verschil maken, zodat alle renners hun rijervaring kunnen maximaliseren, meer kunnen zien, verder kunnen gaan en de Queenstown Trail kunnen veroveren.

Toon meer
Toon minder

Bike The Wineries - Full Day Self-Guided Tour

Deze full-day Self-Guided Tour begint met een schilderachtige shuttle transfer van het centrum van Queenstown naar het historische goudmijndorp Arrowtown. Eenmaal gemonteerd op uw mountainbike zal u een uitgebreide briefing geven, met betrekking tot trail navigatie, fiets veiligheid en vooral; wijnmakerij informatie. Hierna kunt u kiezen om te genieten van een van de vele geweldige cafés en Arrowtown te verkennen of gewoon direct in uw schilderachtige rit langs de prachtige Arrow River Trail.

De Arrow River Trail leidt u stroomafwaarts naar de Kawarau River en verder naar de Kawarau Suspension Bridge - de thuisbasis van de wereldberoemde Bungy jump.

Van Bungy fiets op uw gemak langs de Gibbston River Trail met behulp van onze informatieve wijnmakerij kaart met exclusieve aanbiedingen om zo veel van de 8 + wijnhuizen verbonden door deze 8 km van easy riding trail te bezoeken. Geniet van een ontspannen lunch en-route of picknick in een van de vele wijnhuizen.

Wij halen u op van Gibbston Tavern (of een ander vooraf geregeld punt in de vallei) voor uw ontspannende auto transfer terug naar Queenstown. De totale fietsafstand is ongeveer 21 km.

Als je het gevoel hebt dat je benen moeite kunnen hebben om onze Full Day Winery Tour te voltooien, geen probleem, dan kun je upgraden naar een van onze premium Electric Bikes.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Around The Basin Bike Tours

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen