WeTu Analytics

andBeyond Kirkman's Kamp

Game Drives (Included)

Ga op pad in een open 4x4 safarivoertuig in het gezelschap van een ranger en tracker team, die zal proberen om uw favoriete dieren te volgen. Het Sabi Sand Game Reserve staat bekend om zijn luipaardwaarnemingen en je kunt een van deze ongrijpbare katten zien rusten na een succesvolle nachtwacht. U stopt voor een drankje op een schilderachtige plek tijdens uw rit.

De professioneel opgeleide gidsen van AndBeyond zullen u vragen over uw favoriete wilde dieren en zullen hun best doen om ervoor te zorgen dat aan uw voorkeuren wordt voldaan, of het nu gaat om het volgen van een bepaalde soort of om meer tijd te besteden aan het genieten van elke waarneming en het leren kennen van de gewoonten van de dieren. Ze vertellen je ook over de vegetatie van de regio en vertellen het gedrag van de dieren die je tegenkomt. In sommige gevallen kunnen de gidsen individuele dieren identificeren en u informeren over hun geschiedenis en gewoonten.

Toon meer
Toon minder

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included)

Begeleid door uw ranger, geniet van een interpretatieve natuurwandeling, rond de lodge, waar u meer te weten komt over de fijne kneepjes van de Afrikaanse struik, van het ontdekken van fascinerende flora en het lezen van dierensporen met uw gids tot het ontmoeten van kleinere dieren van dichtbij. Ervaar de sensatie van het volgen van dieren te voet, begeleid door een gewapende gespecialiseerde ranger en tracker team. Betrek al je zintuigen terwijl je een wereld ontdekt waarin elk geluid, geur en gebogen grassprietje een betekenis heeft.

Toon meer
Toon minder

Private Vehicle (Additional cost)

Met een speciale game ranger en tracker, evenals een eigen game drive voertuig, hebben gasten de luxe om hun eigen safari ervaring op maat te maken; kiezen hun eigen game drive tijden en besteden zoveel tijd als ze willen bij waarnemingen.

Toon meer
Toon minder

WILDchild programme

AndBeyond's WildChild programma, speciaal ontworpen voor kinderen die onze safarilodges en -kampen in Afrika bezoeken, is gevuld met leuke, interactieve activiteiten die mogelijkheden bieden om nieuwe ervaringen en culturen te leren en te ontdekken. Diep geworteld in de liefde voor de Afrikaanse struik, creëert het niet alleen een reeks onvergetelijke momenten voor het hele gezin, maar smeedt het sterke banden tussen onze jonge gasten, onze planeet en haar mensen.

Toon meer
Toon minder

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond werkt samen met Healing Earth, een toonaangevende natuurlijke, milieuvriendelijke

en holistisch spa- en huidverzorgingsbedrijf, om een echt authentiek Afrikaans te produceren

spa ervaring voor de geest, lichaam en ziel. Therapeutisch in zijn aanpak,

Healing Earth gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. De

weelderige spa-producten en rustgevende behandelingen zijn geïnspireerd door de wijsheid van

De traditionele genezers van Afrika en vieren het levendige erfgoed van ons continent.

gemeenschappen en planten leven.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Kirkman's Kamp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen