WeTu Analytics

eKhaya Bush Villa

EKhaya Bush Villa gaat alles om jezelf te onderdompelen in de warme gastvrijheid en tradities van een van de meest aantrekkelijke safari bestemmingen in Zuid-Afrika - het Limpopo-laagveld.

Uw verblijf bij ons wordt gemarkeerd met gastvrije glimlachten, uitstekend comfort en totale ontspanning, ofwel in uw luxe suite, in gesprek rond onze ontbijttafel of buiten, met uitzicht op de bezienswaardigheden en geluiden van de bush terwijl u naast het Afrikaanse zonlicht zwemt Het zwembad, het kijken naar de wildlife walk by. Ons kleine team van medewerkers is aangeworven uit onze lokale gemeenschap en staan ​​klaar om uw verblijf met ons echt speciaal te maken, aan uw wensen te voldoen en als persoonlijke gidsen voor dit prachtige, diverse regio van Zuid-Afrika te handelen.

Elk van onze zes tweepersoonskamers is prachtig ingericht met behulp van textiel, meubels, artefacten en toebehoren die duurzaam van Zuid- en Zuid-Afrika afkomstig zijn, waar mogelijk lokale artiesten, ambachtslieden en ondernemers ondersteunen. En onze villa zelf is ontworpen om zo weinig invloed op onze fragiele omgeving te hebben als we kunnen beheren, met energie en waterbesparing onze prioriteit.

EKhaya Bush Villa is het symbool van ondergeschikte luxe, met echo's van dat vroeger tijdperk als de reis (of 'safari' in de Swahili-taal) net zo belangrijk was als de bestemming ... De mix van koloniale en traditionele Afrikaanse stijlen heeft een prachtig interwoven decor geïnspireerd Palet dat het prachtige landschap rond de villa compenseert.

Warme aardtonen en neutrals worden geaccentueerd met pops van rijke kleur, waardoor de geest van de wildernis in elke kamer wordt opgewekt, van de gezellige lounge naar het uitgestrekte dek met uitzicht op het zwembad en de eindeloze bos.

Deze stijl is nergens verleidelijker dan in de zes gezellig ingerichte kamers van de villa. Met vier luxe suites, een familie suite en de voornaamste luxe suite (ideaal voor huwelijksreis), is eKhaya speciaal ontworpen om comfort en luxe in de bush te waarborgen.

EKhaya Bush Villa is groot op persoonlijke service, en geloof dat dit ons onderscheidt van andere boetiekhutten en pensions. En het wordt niet veel beter dan onze residente gastheer, Mike Lawrie. In plaats van alleen maar een sleutel te geven en jezelf te laten verlaten, staat Mike op de hoogte om geïnformeerd toerisme advies te geven en uw verblijf zo bijzonder mogelijk bij ons te maken.

Mike is bekend in de lokale toeristische en safari-industrie en is een ervaren lodge manager. Hij is ook een expert op onze lokale vogels en wild, evenals een kennis van de geschiedenis en attracties van ons gebied.

Mike's warme persoonlijkheid, winnende lach, zijn besmettelijke lachen in al onze medewerkers die zich inzetten voor het veranderen van uw bosbreuk in levenslange herinneringen.

Ons ontbijt is legendarisch. In een rustig, ongehinderd tempo gaan we de extra mijl om ervoor te zorgen dat we de beste verse en biologische ingrediënten voor onze liefdevol bereide en zelfgemaakte gerechten krijgen.

We zijn ook trots om te voorzien in vegetarische en veganistische diëten, evenals de liefhebbers van Banting! Wij kunnen Halal opties aanbieden en kunnen ook gluten- en suikervrije eisen opnemen.

Hoewel eKhaya Bush Villa op basis van een bed and breakfast werkt, kunnen wij op verzoek lunchen en diners opnemen Hoedspruit grenst aan het Kruger National Park en ligt in het hart van het centrale Limpopo-laagveld. Hoedspruit is gunstig gelegen om de vele wildreservaten, wildreservaten en andere attracties en activiteiten in de omgeving te verkennen. Bekijk de Kaart van Hoedspruit om een ​​gevoel te krijgen van waar het ligt.

Hier torenhoge rotsen ontmoeten eindeloze bushveldvelden, waar enorme vlaktes van marula, acacia, combretum en mopanische bossen een rijkdom aan het wild behouden en uitstrekken tot zover het oog kan zien. Er wordt gezegd dat de stad zijn naam Hoedspruit verwierf, toen een van de pioniers na een lange tocht over de bergen in de hitte van het Laeveld zijn hoed haalde en in het koele water van de Sandspruit stroomde en besluit om te blijven.

Bezoekers in het Hoedspruit-gebied kunnen ervoor kiezen om te verblijven in exclusieve prive-wildreservaten, of in verschillende game lodges, bush lodges, zelfstandige chalets, bed & breakfasts vakantieoorden of afgelegen campings. Onze luchthaven is geoormerkt voor het upgraden naar een internationale Luchthaven en maakt dit fascinerende gebied nog meer toegankelijk voor binnenlandse en internationale bezoekers. Er zijn diverse wereldrecreatie- en fokcentra in de omgeving gevonden.

Uw verblijf in eKhaya Bush Villa stelt u perfect in het hart van een van de meest interessante en spannende gebieden van Zuid-Afrika, met veel te doen, bezienswaardigheden en activiteiten die u moet ervaren.

De stad Hoedspruit - het centrum van de safari-industrie in Zuid-Afrika - ligt op een steenworp afstand. Met een aantal goede restaurants, cafés en pubs, evenals een scala aan curio-, decor- en kunstwinkels en een van de meest goed gevulde wijnhandelaars buiten de West-Kaap, heeft Hoedspruit een levendig nachtleven en een charme van oudsher.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

eKhaya Bush Villa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen