WeTu Analytics

Moledi Gorge

Moledi betekent “vertellen” in de lokale taal van SetSwana. Bij Moledi zul je merken dat de enige keer dat er toe doet zonsopgang en zonsondergang is, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen gedenkwaardige verhaal te creëren.

Moledi is een heiligdom met acht suites gelegen op een van de meest pittoreske, particuliere wildboerderijen, ten noorden van Magaliesburg in de Noord-West provincie, Zuid-Afrika. Deze uber-chique bush villa, gebouwd hoog op een klif, heeft een adembenemend uitzicht op een uitgestrekte kloof, die vanuit elke hoek kan worden genoten. Reizigers die op zoek zijn naar absolute privacy, luxe en ontspanning, vinden het een toevluchtsoord dat persoonlijke service, stijl en comfort biedt.

De Moledi bush villa bestaat uit zeven deluxe suites en een presidentiële suite met elk een eigen balkon en een eigen badkamer. Elke suite is individueel ingericht met kamerhoge glazen deuren die een prachtig uitzicht bieden. Elke suite heeft een andere eigen badkamer.

Uniek voor Moledi is de Paramount K9 Dog School die zich richt op de training van honden voor antistroperij eenheden in Afrika, op slechts 10 minuten rijden van de lodge. Moledi gasten zullen exhililiating interactie met de honden ervaren, waaronder een bezoek aan hun kennels, een educatieve lezing door hondenbegeleiders en demonstraties. De Paramount K9 hondenschool plaatst rangers van antistroperij eenheden in Afrika via een intensief trainingsprogramma van zes weken, onder toezicht van voormalige Special Task soldaten van over de hele wereld.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Moledi Gorge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen