WeTu Analytics

Maun Lodge

Chalets

12 x Budgeted Chalets met 2 eenpersoonsbedden en een eigen parkeerplaats, ideaal voor zelf rijden en excursiegroepen.Alle chalets zijn voorzien van airconditioning, WiFi, koffie- en theefaciliteiten, kluisjes en koelkasten

Toon meer
Toon minder

Standard Rooms

88 Standard kamers allemaal met twee bedden van 3/4 extra lengte die kunnen worden omgezet in twin of omgezet in kingsize bed met extra lengte. Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning, WiFi, thee- en koffiefaciliteiten, kluizen en koelkasten. Ideaal voor het delen van grote groepen.

Toon meer
Toon minder

Executive Room

26 Executive kamers, allemaal met twee 3/4 extra bedden die kunnen worden gemaakt tot twee eenpersoonsbedden of omgezet in kingsize extra lengte bedden. Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning, WiFi, thee- en koffiefaciliteiten, kluizen en koelkasten. Ideaal voor het delen van grote groepen.

We hebben ook twee kamers met een lichamelijke beperking in dit kamertype

Toon meer
Toon minder

River Rooms

10 River kamers allemaal met queensize bedden met eigen balkon en uitzicht op de rivier de Thamalakane (Okavango rivier die loopt door Maun), Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning, WiFi, koffie- en theefaciliteiten, kluizen en koelkasten.

Toon meer
Toon minder

Presidential Rooms

2 presidentiële kamers met kingsize bed met een eigen balkon met uitzicht op de rivier de Thamalakane, privélounges/bar en minibar. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, kluizen, twee hd-tv's met onbeperkt boeket zenders en jacuzzi baden en een douche.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Maun Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen