WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana, is de ultieme Okavango Delta waterervaringsgerichte safari lodge.

Eagle Island Lodge is een van de originele safarilodges van Botswana, gelegen op een privé-eiland omringd door enkele van de diepste stukken van de Okavango Delta, een van's werelds grootste binnenwatersystemen en een UNESCO-werelderfgoed.

De lodge is ingericht om de basis van een ontdekkingsreiziger te weerspiegelen. De twaalf ruime luxe tentenkamers bieden extra grote bedden met uitzicht op de delta, grote buitendekken met uitzicht op de delta, eigen dompelbaden, luxe badkamers met groot bad, binnen- en buitendouches, een ontspannings- en leeshoek en inloopkasten.

Volledig herbouwde openbare ruimtes zijn onder andere een stijlvolle eetzaal met een pizza-oven, een loungeruimte met een artisanale bar, een bibliotheek, een apart kampvuurgedeelte en de Fish Eagle Bar die direct aan het water ligt. Lokale ambachtslieden en materialen werden gebruikt tijdens de renovaties.

De lodge biedt een verscheidenheid aan voornamelijk watergerichte safari-activiteiten, waaronder motorbootsafari's, boottochten, mokoro safari's (een lokale kano), vissen, evenals wandelsafari's en de ultieme luchtsafari-ervaring per helikopter — een hoogtepunt van elke verblijf van de gasten!

Er is een overvloed aan vogels en waterdieren rond de lodge, aangevuld met grotere zoogdieren zoals olifant, buffel, nijlpaard, krokodil, maar ook de immer ongrijpbare grote katten die dit eiland hun thuis hebben gemaakt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen