WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Helicopter Safaris

Hier ervaar je de afgelegen ligging van de Okavango Delta en krijg je een vogelperspectief van de ontoegankelijke meren en eilanden.

De stem van je piloot komt door op de headset. “Kijk naar rechts waar een kudde buffels de rivier oversteekt. We gaan naar beneden voor een close-up view.” Vervolgens zwem je weer omhoog. “We gaan naar een hogere hoogte. Zie de vorming van de kanalen en de manier waarop de water- en landmassa zich door eeuwen heen heeft ontwikkeld.”

Helikoptervluchten boven Botswana zijn een van de grote avonturen van het leven. De jacht is zelden van bovenaf gedaan en daarom zijn dieren ongestoord door vliegtuigen. Verrassend genoeg zweeft u slechts een paar meter over grote kuddes zebra's terwijl ze blijven grazen, volledig onbezorgd.

Nog spannender, je kunt op een eiland ver weg van menselijke bewoning raken en op een plek staan die niet is geraakt door de moderne wereld. Een speedboot kan verschijnen met koffie of een feestelijk glas mousserende wijn: geniet van uw vrije tijd terwijl u kijkt naar het weelderige, rivierlandschap - een van de laatste grote wildernis ter wereld.

(Aanvullende tarieven zijn van toepassing)

Toon meer
Toon minder

Horseback/Helicopter Safari

We zijn blij om de eerste helikopter- en paardsafaricombinatie in Botswana te introduceren in de Belmond Eagle Island Lodge.

Door een luchtsafari per privéhelikopter te combineren met een ritje door een van de laatste echte wildernis ter wereld, biedt de excursie een nieuwe manier om het UNESCO werelderfgoed en de prachtige bewoners te verkennen.

Toon meer
Toon minder

Mokoro Canoe Safari

Deze traditionele dugout kano neemt je mee over ondiep, helder water langs briljante waterlelies en papyrus grassen naar gebieden die niet bereikbaar zijn met de boot.

Toon meer
Toon minder

Walking Safari

Op een wandelsafari door de Delta ben je helemaal gehuld in de natuur. Je ziet verbazingwekkende dingen van dichtbij: een insect, dierensporen, uitwerpselen van grote wild, zwermende termieten termieten. Deze kleine, onverwachte aspecten van het leven maken vaak de grootste indruk. Als een game drive is als het lezen van een boek: een wandelsafari is als een personage in dat boek.

Toon meer
Toon minder

Bird Watching

Veel mensen komen naar Belmond Eagle Island Lodge puur om de enorme verscheidenheid aan vogels te ervaren. De 400 land- en watersoorten aangetrokken tot de waterige Okavango Delta zorgen voor een ongeëvenaarde vogelkijkervaring.

Toon meer
Toon minder

Village Life

Belmond Eagle Island Lodge is vlakbij Xaxaba village gesitueerd. Op verzoek kunt u het dorp bezoeken en u kunt worden uitgenodigd in een privéwoning om aspecten van hun manier van leven te ervaren. Dit is geen toeristische attractie, maar een gemeenschap van mensen die oude tradities hebben aangepast aan de moderne tijd.

Toon meer
Toon minder

Motorboat Safari

Motorboot safari's op de Delta neemt dichter bij de natuur en ver van gebieden die niet aanvaardbaar zijn te voet of voertuig.

Toon meer
Toon minder

Barge Cruise

Neem een langzame, zachtjes cruise over de Delta voor sundowners, misschien zie je gewoon een visarend vliegen of peulen nijlpaarden in de verte door een Afrikaanse zonsondergang.

Toon meer
Toon minder

Game Drives

Ochtend- en middaggamedrives zijn beschikbaar in open landcruisers. Na het diner zijn ook nachtelijke gamedrives met schijnwerpers en sterrenkijkpresentaties beschikbaar. Omdat de lodge zich op een privéconcessie bevindt, mogen voertuigen voor en na zonsondergang rijden, evenals off-road.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen