WeTu Analytics

Chitabe Lediba

Plaats: Chitabe Lediba, in de Chitabe Concessie, grenst aan het Moremi Wildreservaat in het zuidoostelijke deel van de Okavango Delta. Het brede scala aan habitats zorgt voor een gelijke diversiteit aan natuurwaarnemingen. Uitzicht over de uiterwaarden biedt volop mogelijkheden om het dagelijkse dierenverkeer te bekijken. Buiten het kamp komen de landschappen van Okavango en Kalahari samen om rijke habitats te vormen.

Accommodatie: Vijf tenten in meru-stijl zijn gebouwd op verhoogde dekken met een uniek en smaakvol interieur. De eigen badkamer is uitgerust met dubbele wastafels, met binnen- en buitendouches met een spectaculair uitzicht op de Delta. Beide familieunits hebben aangrenzende slaapkamers en een gedeelde badkamer. Het eetgedeelte, de lounge en het zwembad hebben een glorieus uitzicht over de kleine lediba (een lagune binnen een kanaal) waarnaar het kamp is vernoemd en waar wilde dieren en vogels vaak voorkomen.

Doel: Naast zijn zusterkamp omvat Chitabe Lediba's inzet voor de Wilderness Purpose financiële en logistieke ondersteuning voor een verscheidenheid aan projecten, variërend van onderzoeks- en monitoringprogramma's, tot jaarlijkse donaties van schoolonderwijs en genereuze uitbetalingen voor winstdelen.

Unieke verkooppunten

Een rustig, kleiner kamp — perfect voor groepen of gezinnen
Een mix van Okavango en Kalahari habitats resulteert in een uitstekende diversiteit aan roofdieren en prooien.
Klassieke safari-ervaring met het hele jaar door verschillende soorten wild- en vogels kijken

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chitabe Lediba

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen