WeTu Analytics

Budongo Eco Lodge

Wildlife Safaris

Omdat Budongo Forest in Murchison Falls National Park ligt, kunt u uw bezoek aan het magische bos gemakkelijk combineren met wilde dieren in het noordelijke deel van het nationale park. Steek de rivier de Nijl over en volg de kronkelende paden op zoek naar giraffen, olifanten, buffels en leeuwen. Dankzij de palmbomen, uitgestrekte savanne vlaktes en het prachtige Deltagebied is dit een van de meest schilderachtige en beste plekken voor ontmoetingen met de wilde dieren van Oeganda. Daarnaast kunt u een bootsafari maken op de Nijl of de prachtige Murchison Falls bezoeken om uw wildbeleving nog meer te verbeteren.

Toon meer
Toon minder

Birding

Ontdek Oeganda's vogelsoorten met budongo eco lodge. Budongo Forest is echt een paradijs voor vogelders met 360 soorten vogels. Onder begeleiding van een gids volg je de paden en kijk je uit voor verschillende soorten vogels.

safari's kijken zijn beschikbaar voor een halve of volledige dag en begeleid door scherpe vogelders. Als je meer dan één dag in Budongo bent dan is een bezoek aan de “Royal Mile” een must. Het ligt op ongeveer 60 km van Budongo Eco Lodge en biedt een spectaculaire brede boswaan met een hoge dichtheid aan vogels, waaronder de Chocolade ijsvogel en de Paradise Flycatcher.

Toon meer
Toon minder

Forest walks

Maak een wandeling door budongo bos. Goed ontwikkelde bospaden geven u de perfecte gelegenheid om de schoonheid van het tropische regenwoud te verkennen. Leer meer over het ecosysteem, passeer de oude mahonie bomen en ontmoet verschillende soorten vlinders op je pad. Omdat het terrein vlak is, zijn de boswandelingen geschikt voor de gemiddelde toerist

Toon meer
Toon minder

Chimp Habituation Experience

Met de Habituation Experience breng je een hele dag door met onze “neven” en leer je over hun manier van leven. Chimpansee habituation in Budongo Forest begon in 1992 met als doel de chimpansees te laten wennen aan menselijke aanwezigheid, zonder noodzakelijkerwijs hun natuurlijke gedrag te veranderen. Dit is een lang proces en het kan tot 15 jaar duren om een chimpansee gemeenschap volledig te laten wennen.

De Habituation Experience biedt u de unieke ervaring om de professionele gidsen op hun dagelijkse programma te volgen en de chimpansees te volgen tijdens hun activiteiten. Aangezien u van de vroege ochtend tot het einde van de dag in het bos bent, kan de lodge voor een lunchpakket zorgen. (niet beschikbaar tijdens het hoogseizoen maanden juli, augustus en september)

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Budongo Eco Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen