WeTu Analytics

Dunia

Dunia - Game Drives

Game drives bij Dunia kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Kies ervoor om met de vogels op te staan en vroeg in de ochtend te gamedrive te maken, terug te keren naar het kamp voor een lichte lunch en's middags weer op pad te gaan of geniet van een volledige dag in de bush, voorzien van een heerlijk ontbijt- of picknicklunch om het wild zo lang mogelijk te bekijken. Bespreek je voorkeuren met je gids of manager.

Toon meer
Toon minder

Dunia - Hot Air Ballooning

Er is gewoon iets aan om in een heteluchtballon over de vlakten van de Serengeti omhoog te zweven. Vroeg in de ochtend ga je de lucht in terwijl de eerste zonnestralen over de vlaktes gluren, en na een uur of twee kom je terug naar de aarde voor een champagne-picknick in de bush. Echt een unieke ervaring. Houd er rekening mee dat er een toeslag geldt voor deze activiteit.

Toon meer
Toon minder

Dunia - Family Safaris

Dunia verwelkomt kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Wij garanderen een privésafarivoertuig voor families van 4 of meer tijdens het laagseizoen, maar in het hoogseizoen zijn gezinnen met kinderen onder de 12 jaar verplicht om tegen extra kosten gebruik te maken van een privévoertuig. Onze bushgidsen hebben een schat aan inzichtelijke ervaring en ze zullen u en uw kinderen boeien met bush-wise feiten, wildlife knowhow, spelletjes, lokale gewoonten en ongelooflijke verhalen over het leven in de wildernis.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Dunia

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen