WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Marataba, een 21.000 hectare groot, particulier beheerd gedeelte van het Marakele National Park, is uniek gelegen waar het weelderige bushveld plaats maakt voor het Kalahari zand in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika. Marataba, officieel bekend als een Contractual National Park, is een van de meest innovatieve natuurbeschermingsmodellen van Zuid-Afrika en de focus ligt stevig op het beschermen van de diverse flora en fauna van het gebied door middel van moderne natuurbeschermingspraktijken.

Marataba Conservation Camps is een door conservatie geleide safari-ervaring die gasten de kans geeft om betrokken te raken bij doordachte en interactieve activiteiten, waaronder wildlife management en ecologisch behoud, deel te nemen aan het stimuleren van discussies met natuurbeschermers en experts, en om te reizen met een doel.

Founders Camp kijkt uit over de rivier de Matlabas. De vier suites liggen verscholen onder de bomen en bieden een prachtig uitzicht op het water, de wilde dieren en de prachtige bergen. Het kamp is alleen beschikbaar om exclusief te boeken en is een elegant familiehuis in het hart van de struik. Het meubilair is een samensmelting van oud en nieuw: gerenoveerde, antieke houten salontafels en traditionele Afrikaanse kommen zitten naast moderne lichtarmaturen en modern textiel en deze nieuwe verbeelding van een traditionele safari-ervaring is precies wat Marataba vertegenwoordigt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen