WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Verken Marataba op dag en nacht game drives en bootcruises met je gids en spot de bewoners van het wild tegen de spectaculaire achtergrond van het Waterberg-gebergte. Beide activiteiten zorgen voor een algemeen begrip van het milieu en boottochten in het bijzonder bieden een uitstekende gelegenheid om te vogelen.

Alle leeftijden | Geen fitness nodig

Toon meer
Toon minder

Hiking & walking safaris

Door Marataba te voet te doorkruisen, brengt u naar plaatsen die maar weinig eerder zijn geweest. Loop door de kloven, rivieren en bergkammen en geniet van zwemmen, picknicken, verkenningen van culturele bezienswaardigheden en een verscheidenheid aan natuurbehoud ervaringen. Onze wandelingen zijn afgestemd op verschillende fitnessniveaus en leeftijden en kunnen korte wandelingen zijn op een vlakke ondergrond en gezinsvriendelijke wandelingen met een introductie tot tracking, tot langere conservatie-gerichte ervaringen en meerdaagse wandelingen.

Alle leeftijden | Op maat gemaakt voor fitnessniveaus

Toon meer
Toon minder

Wildlife interventions

Wildlife monitoring en -beheer is een kernfunctie van het conserveringsteam van Marataba en we raden u aan om daar waar u kunt mee te doen. Timing speelt een grote rol in interventies, maar verplaatsingen en andere grootschalige activiteiten zullen worden gepland op momenten van bevestigde boekingen. Voor grotere evenementen, waaronder mega fauna, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Alle leeftijden | Enige mate van geschiktheid vereist voor bepaalde interventies

Toon meer
Toon minder

Predator management

Word lid van het monitoring team en telemetrie track kraag cheetah. Loop in de waarneming, beoordeel het gedrag van dieren en breng verslag uit aan het conserveringsteam. Deze activiteit is het hele jaar door beschikbaar en is het beste in de vroege ochtend of in de late namiddag.

15 + jaar | Enige mate van fitness vereist

Toon meer
Toon minder

Elephant management

Help individuele identikits voor olifanten samen te stellen en de groeicijfers te bepalen. De informatie wordt jaarlijks verzameld en geëvalueerd, samen met olifanteneffectbeoordelingen en resultaten van luchtonderzoek. De resultaten worden vervolgens gebruikt om acties en interventies te informeren.

Compilatie van olifant identikits: alle leeftijden | Geen geschiktheid vereist
Effectbeoordeling van olifant: alle leeftijden | Enige mate van geschiktheid vereist

Toon meer
Toon minder

Camera trap set up & analysis

Draag bij aan de instelling van het netwerk van cameravallen en koop een cameraval om een kijkje achter de schermen te geven naar wat er overdag en's nachts in het Park gebeurt. Deelname aan de selectie van geschikte locaties voor het plaatsen van de cameraval is een informatieve en leuke ervaring voor alle leeftijden, en omvat de identificatie van een verscheidenheid aan diersporen en gedragstekens, die allemaal moeten worden overwogen bij het plaatsen van de val. Zodra een val met succes is gepositioneerd, worden regelmatige updates ontvangen, evenals topafbeeldingen vastgelegd.

Deze activiteit is locatie-afhankelijk en leeftijden en fitnessvereisten variëren afhankelijk van de locatie.

Toon meer
Toon minder

Ecology experiences

Neem deel aan regelmatige veldcondities enquêtes en breng een informatieve ochtendonderneming VCA's en overweeg wat er in de zorg dat de habitat van Marataba geschikt blijft voor de soorten die hier worden bewaard. De interventie omvat het identificeren en registreren van alle grassoorten en biomassa op 100 punten langs een lijntransect. Biomassa wordt bepaald met een speciaal gebouwd apparaat dat een schijfweidemeter wordt genoemd, die effectief de hoeveelheid beschikbare gras voor begrazing meet.

Alle leeftijden | Geen fitnessniveau vereist

Toon meer
Toon minder

Area integrity & protection

Neem deel aan het bewaken en lopen van het hek lijn voor een snare patrouille check. Deze activiteit begint met het leren hoe gemakkelijk strikken worden gemaakt, hoe ze worden opgezet en de schade en dodelijke slachtoffers aan wilde dieren. Dit is niet alleen levensreddend voor potentiële strikslachtoffers, maar is ook een welkome steun voor de veldwachters die een enorme verantwoordelijkheid op hun schouders dragen.

Alle leeftijden (aanpassingen beschikbaar voor kinderen) | Enige mate van fitness vereist

Toon meer
Toon minder

Community outreach

Bezoek onze door de gemeenschap gedreven moestuin en ontmoet Lucas Monyeki. Van het oogsten van producten tot het genieten van een plantaardige lunch, dit is een leuke interactie met de lokale gemeenschap.

Alle leeftijden | Geen fitness nodig

Toon meer
Toon minder

Mindfulness

Adem. Vertraag je geest, wees aanwezig en waardeer waarlijk waar je bent. Elk van de gastententen heeft yogamatten om ontspanning en mindfulness te helpen.

Alle leeftijden | Variërende fitnessniveaus (let op: dit is geen begeleide activiteit; informeer naar wellness & meditatie retraites)

Toon meer
Toon minder

Rhino ear notch identification

Leer hoe je neushoorns kunt identificeren door hun oorinkepingen. Deze ervaring kan in elk stadium op een game drive worden gedaan en door alleen maar naar deze prachtige dieren te kijken, begin je een deel van het werk en de monitoring te begrijpen dat plaatsvindt.

Alle leeftijden | Geen fitnessniveau vereist

Toon meer
Toon minder

3-day rhino conservation safari

Deze ervaring is alleen beschikbaar van 01 feb tot 31 oktober. Er geldt een toeslag.

DAG 1: Kom aan en geniet van een lichte lunch voor een briefing over de doelen en doeleinden van neushoorns inkeping. Uw
gids zal individuele verantwoordelijkheden en taken toewijzen voor tijdens het proces, alvorens op weg te gaan op een neushoorn identificatie station in de late namiddag. Deze drive zal u toelaten om specifieke neushoorns individuen te identificeren en meer te weten te komen over de sociale interactie en make-up van neushoorngroepen.

DAG 2: Een vroege wake up call om de neushoorn te lokaliseren! Het conservatieteam wordt geïnformeerd en voorbereid op actie en, zodra de helikopter binnenkomt, trekt u zich terug naar een veilige afstand en zal de neushoorn zijn
Darted. U voert dan uw vooraf toegewezen verantwoordelijkheden uit voordat de neushoorn wordt gewekt en bewaakt gedurende 30 minuten na het darten. Een follow-up en verdere post-notching monitoring vindt plaats in de namiddag.

DAG 3: Als ongunstige omstandigheden worden ervaren op dag 2, dan gebruikt u vandaag als uw kerfdag.
Kies anders andere ervaringen om's ochtends en's middags van te genieten.

Alle leeftijden | Enige mate van fitness vereist

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen