WeTu Analytics

Borana Lodge

Borana Conservancy ligt aan de voet van Mt Kenya, een paar mijl ten noorden van de evenaar op 6.500 voet (bijna 2.000 meter) boven de zeespiegel. Deze 32.000 hectare privé serre is typisch voor de uitlopers van Mount Kenya. Met de berg in het zuiden en een dorre landschap in het noorden, is Borana perfect gelegen voor wilde dieren.

Het conservatorium introduceerde zwarte neushoorn in 2013 en de bevolking heeft sindsdien gedijen. In 2014 namen Borana Conservancy en Lewa Wildlife Conservancy naar het Oosten hun hekken neer om The Lewa-Borana Landscape te vormen, waardoor de wilde dieren vrij kunnen regeren op 92.000 hectare ongerepte Afrikaanse wildernis. Het Lewa-Borana Landschap is een belangrijke Neushoorn populatie, een van de slechts drie in Kenia, de thuisbasis van meer dan 100 zwarte neushoorn en 92 witte neushoorn: 14% van de Keniaanse neushoornpopulatie.

Borana Lodge ligt in het hart van Borana Conservancy, met een fantastisch uitzicht op Mount Kenya. De lodge ligt op een heuvel boven een dam, waar kuddes olifant regelmatig samenkomen om te baden tijdens de lunch. De aanwezigheid van water in de buurt van de lodge trekt allerlei karakters aan; leeuw en luipaard zijn regelmatige nachtelijke bezoekers en zullen zich zeker laten horen.

Borana Lodge heeft vier vrijstaande huisjes met een uitzonderlijk uitzicht. Deze huisjes zijn uniek, ontworpen met de helling in het achterhoofd - niet te vergeten de fijnere details die zorgen voor echt comfort. Twee andere huisjes bieden de perfecte toevluchtsoord voor gezinnen. Met een zitkamer gedeeld door een tweepersoonsbed en een tweeling, kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen veilig zijn in de kamer naast de deur. De combinatie van privacy, natuurlijke schoonheid en een overvloed aan wilde dieren zorgt voor een unieke setting voor een onvergetelijke safari ervaring.

Bij Borana Lodge wordt u begeleid en gehost door degenen die Borana het beste kennen, met een kans om de heuvels en valleien te voet, te paard, in een auto of op een mountainbike te verkennen. Borana Lodge biedt de ultieme locatie voor actie en ontspanning.

Met twee snaren safaripaarden, wildwandelingen, mountainbikes, een overvloed aan vogels, cross-culturele ervaringen en volop excuses voor maaltijden en nachten in de bush is er nooit een saai moment in Borana Lodge. Afgezet met een in huis Safari Spa, is er voor elk wat wils.

Borana Lodge is een Long Run bestemming, deze zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun inzet voor de relatie tussen de 4C's; gemeenschap, cultuur, behoud en handel.

Alle ingehouden winsten van Borana Lodge worden geïnvesteerd in verschillende instandhoudingsinspanningen van Borana Conservancy. Elke nacht in de Borana Lodge fungeert als een directe bijdrage aan een breed scala aan instandhoudingsinspanningen.

Dit is echt reizen met een doel.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Borana Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen