WeTu Analytics

Royal Palm Beachcomber Luxury

Junior Suites

De 63 vierkante meter hoge junior suites met uitzicht op het strand zijn gebouwd in een verspringende formatie om maximale privacy te bieden voor de bewoners van deze suites. De suites hebben een slaapkamer en een zithoek met een eigen badkamer.

Toon meer
Toon minder

Tropical Suites

De tropische suites bevinden zich op de eerste verdieping, maar bieden toch directe toegang tot de tuinen en het strand daarachter. Ze bieden 85 vierkante meter woonruimte. De slaapkamer en lounge zijn open en komen uit op een gemeubileerd balkon; de en-suite badkamer grenst aan de slaapkamer.

Toon meer
Toon minder

Palm Suites

Alle Palm suites hebben een locatie op de begane grond die leidt naar de tuinen en het strand daarachter. Het interieur en het gemeubileerde terras bieden in totaal 106 vierkante meter woonruimte. De slaapkamer en de lounge zijn open met de grote badkamer en suite.

Toon meer
Toon minder

Ocean Suites

Ocean suites bevinden zich op alle verdiepingen en kijken uit op de weelderige tropische tuinen en zeegezicht daarachter. Het interieur van de suite en het gemeubileerde terras bieden een gecombineerde oppervlakte van 120 vierkante meter aan woonruimte. De slaapkamer is gescheiden van die van de lounge, die bestaat uit een zithoek en een bureau. Een grote badkamer en suite completeert de faciliteiten.

Toon meer
Toon minder

Garden Suites

Deze suites op de begane grond zijn 140 m ² groot en zijn ideaal voor gezinnen. De slaapkamer voor de ouders, met een grote badkamer en suite, leidt naar de open lounge met een gemeubileerd terras grenzend. De kinderkamer en een eigen badkamer zijn gescheiden van het slaapgedeelte van de ouders en de lounge.

Toon meer
Toon minder

Senior Suites

Er is voldoende woonruimte beschikbaar in de lounge van de Senior suite of op het gemeubileerde terras. De Senior Suites bevinden zich dicht bij het strand en op een rustige locatie, weg van de openbare ruimtes. Het interieur bestaat uit een slaapkamer met aparte woonkamer en een grote badkamer en suite naar de slaapkamer. De Senior suite heeft een totale oppervlakte van 128 m ².

Toon meer
Toon minder

Penthouse

Privacy is het sleutelwoord van de single Penthouse die zich op de tweede verdieping bevindt. De slaapkamer, met badkamer en suite, is gescheiden van die van de woonkamer en beide kamers komen uit op een gemeubileerd balkon. Totale oppervlakte van het Penthouse is 196 vierkante meter.

Toon meer
Toon minder

Presidential Suites

De drie presidentiële suites bevinden zich op de bovenste verdieping. Deze suites hebben twee slaapkamers die elk leiden naar een centrale loungeruimte met een gemeubileerd balkon daarachter. En-suite badkamers leiden uit elke slaapkamer. De totale oppervlakte van elke suite is 264 vierkante meter.

Toon meer
Toon minder

Royal Suite

Deze split-level suite is de ultieme luxe en heeft een oppervlakte van 365 vierkante meter. Bovenaan de kronkelende trap bevindt zich een grote slaapkamer met en-suite badkamer. De tweede slaapkamer, halverwege de trap, heeft een en-suite badkamer en hamam. De lounge en eetkamer bevinden zich op de begane grond van de suite met een gemeubileerd terras, prieel, splash pool en tuin daarbuiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Royal Palm Beachcomber Luxury

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen