WeTu Analytics

Ibo Island Lodge

The Sand Bank Beach Experience

Een gemotoriseerde of zeildhow excursie (afhankelijk van de wind) brengt je een van de best bewaarde geheimen van Ibo.... Een prachtig witte zandbank strand volledig omgeven door warme blauwe zee, waar de luxe is in de afzondering van de omgeving. Ga naar het kleine stukje paradijs voor ontbijt of lunch geserveerd onder onze bedoeïenentent met uw voeten in het zand. Er is volop gelegenheid om te zwemmen, te wandelen, te snoozen en goed te snorkelen is direct bij de zandbank te vinden. Dolfijnen en schildpadden worden regelmatig en-route gespot.

Toon meer
Toon minder

The Ibo of Yesterday Guided Historical Experience

Een begeleide wandeltocht door Ibo Islands Stone Town en belangrijke historische gebouwen vele die zijn gerehabiliteerd, en sommige die in verval zijn geraakt. Bezoek het oude fort van St Joao Baptista en leer meer over de turbulente geschiedenis die dit prachtige fort heeft doorstaan en zie waar traditionele zilversmeden nog steeds prachtige ingewikkelde sieraden met behulp van oude Arabische techniek zand gereedschappen en vond nergens anders in de wereld. Gasten kunnen het ambacht in de maak observeren en unieke geschenken kopen om mee naar huis te nemen. Begeleide historische en culturele activiteiten stellen de gasten in staat om zich onder te dompelen in de unieke cultuur van Ibo en een zeldzame kans om deze ongewijzigde levensstijl te begrijpen.

Toon meer
Toon minder

Scuba Diving

Ibo Island Lodge heeft een woonachtige PADI Dive Master en biedt duiken aan erkende duikers. U kunt een reeks duiken boeken als gast bij Ibo Island Lodge, of een speciaal duikpakket of een mobiele eilandhopping-duiksafari boeken — een van de meest unieke duik- en avonturenervaringen in Afrika! Ibo Island en haar omgeving hebben een aantal prachtige duikplaatsen waar onze gasten razen over.

Toon meer
Toon minder

Dolphin Safari Encounter

Een prachtig avontuur aan boord van een prachtige massief teak 12 meter zeildhows, het scannen van de horizon voor dolfijnen (fles-neus en bultrug), schildpadden en bultruggen (in het seizoen), en als je geluk hebt, onder snorkel en met de hulp van uw gids sprong in de warme azuurblauwe Indische Oceaan om te zwemmen en snorkelen tussen deze prachtige wezens.

Toon meer
Toon minder

Guided Sea Kayak Excursion

Navigeer door de kronkelende, vredige kanalen in een van de grootste mangrovebossen van Afrika. Deze begeleide excursie voert je diep in Ibo's weelderige, vruchtbare mangrovekanalen om meer te weten te komen over het mangroveecosysteem en een breed scala aan vogel- en zeeleven dat het ondersteunt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ibo Island Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen