WeTu Analytics

Morukuru Owners House

Morukuru Owner's House

(1 Eenheid/villa)

Elk van de 2 slaapkamers van Morukuru Owner's House aan de oevers van de rivier de Marico beschikt over een eigen badkamer met een apart bad en een douche, evenals een dubbele wastafel.

Morukuru Owner's House is volledig voorzien van airconditioning en biedt ook de mogelijkheid tot plafondventilatoren, hotelkluizen, gratis Wi-Fi, satelliettelevisie, een kleine bibliotheek en een selectie van dvd's en cd's.

Deze exclusieve bush home is een echte familie toevluchtsoord, waardoor vrienden en families een onvergetelijke ontsnapping uit de realiteit kunnen maken. Morukuru Owner's House biedt ook een overloopzwembad, een boma voor vreugdevuurfeesten, houten dekken met romantische hoekjes en een gezellig uitzicht op de rivier de Marico. De leefruimte bestaat uit een eetkamer, lounge, open haard met dubbel uitzicht en een warme uitnodigende „Chef-ruimte” (aka een keuken) die te allen tijde open is voor de gasten voor hapjes en drankjes op hun gemak. Onze Morukuru Family chef-koks houden van interactie en het uitwisselen van magische tips met onze gasten die van alles culinair houden. Wijnovers moeten niet vergeten om ook de wijnkelder te bezoeken!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru Owners House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen