WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Diving

De wateren rondom Fanjove zijn de thuisbasis van 11km koraalrif, dat grotendeels onontdekt.Daarom is duiken off Fanjove een ongelooflijke afgelegen en privé ervaring - met niemand anders mijlen genieten van dit prachtige natuurlijke mariene paradijs helemaal zelf.

Een enorme inspanning is gegaan in het behoud en de bescherming van dit rif, de inspanningen van de afgelopen tien jaar hebben geleid tot het paradijs gezien vandaag.

Toon meer
Toon minder

Dolphins

Fanjove heeft het geluk verschillende dolfijnsoorten als buren te hebben. Breng een paar uur door op de boot om te proberen Spinner Dolphins of Tuimelaars te zien.

Toon meer
Toon minder

Dhow Trip

Geniet van de zonsondergang en het uitzicht op Fanjove vanaf het traditionele Oostafrikaanse kustzeilschip. Een lokale boot zal varen voor zonsondergang om te genieten van een sundowner terwijl u de tijdloze schoonheid van de houten dhow ervaart.

Toon meer
Toon minder

Snorkeling

Ontspan in de blauwe wateren van Fanjove terwijl u de zeewereld aan u voorbij ziet komen. Vlindervissen, Maanvissen, Damselfish en een verscheidenheid aan koralen en ongewervelde dieren liggen net buiten de deur van Fanjove. Je hebt de mogelijkheid om direct van het strand te snorkelen of verder weg te gaan naar geheime plekken

Toon meer
Toon minder

Sand Bank

Bij laag water hebben we toegang tot een afgelegen zandbank die snorkelen biedt en kans om een lokale lunch te hebben met gegrilde vis die privé voor je ligt. Ontspan in de schaduw en wacht tot dolfijnen langskomen, of spring in het water om af te koelen, totdat de zandbank onder water verdwijnt met de inkomende getijden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

LABA Fanjove Island

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen