WeTu Analytics

Abu Camp

Plaats: Het Abu Private Reserve biedt uitzonderlijke game-viewing in Okavango Delta in een verscheidenheid aan ongerepte habitats. Abu Camp gidsen zijn zeer bekwame vertolkers van sporen, oproepen en gedrag, die deze borden gebruiken om de geheimen van de Afrikaanse bush te onthullen. Begeleide dag- en nachtwildtochten, begeleide natuurwandelingen (seizoensgebonden), mokoro-excursies en varen (beide waterstanden dit toelaten) genieten van de diversiteit van overvloedig algemeen wild dat rondzwerft in het reservaat van 180 000 hectare (445 000 hectare). Abu Camp biedt het allerbeste op het gebied van luxe safariaccommodatie, onberispelijke service en een buitengewone safari- en wildlife-ervaring in een van de grootste en meest diverse privéreservaten in de Okavango. Roofdieren waarnemingen kunnen leeuw, luipaard, wilde hond en cheetah omvatten, met andere iconische Okavango-soorten die regelmatig worden waargenomen, waaronder gnoes, buffels, rode lechwe, giraf, en zebra's. Het vogelen rond Abu Camp is fantastisch, en vooral opwindende soorten kunnen malachiet ijsvogel zijn, witbruine coucal, bonte ijsvogel, rufous-buikreiger, en zuidelijke neushoornvogel.

Plaatstype: Abu Camp ligt in een ongerept rivierbos en past naadloos in met de prachtige hardhoutbomen. Uitkijkend over een grote lagune, lijken de tenten in ontdekkingsstijl één met hun natuurlijke omgeving. Elk van de zes luxe tenten met eigen badkamer heeft zijn eigen kenmerkende meubels en accessoires, die een sfeer van weelde geven in de bush, met een binnen- en buitendouche, een afgelegen koperen buitenbad en een eigen dompelbad dat in het verhoogde teakdek is verzonken. Het eindeloze uitzicht op de lagune nodigt je fantasie uit om te wandelen De gastvrije, multi-decked lounge- en eetruimtes maken origineel gebruik van canvas en hout om eigentijdse ruimtes te creëren die volledig in harmonie zijn met de omliggende wildernis en een prachtig uitkijkpunt bieden. Organische elementen en traditionele Afrikaanse artefacten versterken het gevoel van plaats en geven Abu Camp iets van de natuurlijke flair en uitbundigheid van de Okavango Delta. Een fascinerende bibliotheek fungeert als een opslagplaats van kennis over het gedrag en het behoud van olifanten, met een zwembad, een fitnessruimte en een gevarieerd scala aan spabehandelingen met eigen badkamer die het aanbod van Abu Camp completeren.

Doel: De gastervaring van Abu Camp draait om de overvloed aan dieren in het wild en de fenomenale habitat van de Okavango Delta, en meer te leren over programma's voor het behoud van olifanten.

Unieke verkooppunten

Als UNESCO-werelderfgoed en natuurbolwerk van wereldwijde betekenis (en de thuisbasis van enorme kuddes olifanten), was de Delta de natuurlijke keuze voor dit baanbrekende project voor het behoud van olifanten.
Het leren van de verhalen van de leden van de Abu Kudde - en plannen om ze te integreren in wilde kuddes - zal je denken veranderen over olifanten, de wildernis en het leven zelf.
Met de enorme diversiteit aan ongerepte habitats, wilde dieren en activiteiten op water en land (dag en nacht gamedrives), is Abu Camp de ideale uitvalsbasis voor langer verblijf en meeslepende ervaringen binnen de Okavango Delta.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Abu Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen