WeTu Analytics

Abu Camp

Abu Camp - Game Drives

's Ochtends- en middagritten worden aangeboden in open safarivoertuigen. Deze aandrijvingen tonen de overvloed aan wilde dieren in de verschillende habitats, variërend van open graslanden tot afgelegen eilandheiligdommen en met papyrusomzoomde kanalen. Een van de beste manieren om te begrijpen waarom de Okavango Delta op de 1.000e Werelderfgoedlijst van UNESCO is gemaakt.

Toon meer
Toon minder

Abu Camp - Mokoro Excursions

Seizoensafhankelijke mokoro-excursies bieden een voorproefje van de meer conventionele Okavango. De traditionele dug-outkano's worden bestuurd door een bekwame poler en bieden de gasten een rustig perspectief op de regio. Mokoro-excursies bieden een romantische smaak van de „ansichtkaart” Okavango.

Toon meer
Toon minder

Abu Camp - Guided Nature Walks (Seasonal)

Wandelen in de struik met een ervaren gids kan een van de meest opwindende manieren zijn om spel te bekijken, evenals het waarderen van de kleinere beestjes en het plantenleven in en rond het reservaat.

Toon meer
Toon minder

Abu Camp - Birding

Er wonen zo'n 380 vogels in het gebied en de verscheidenheid aan activiteiten die worden aangeboden op Abu Camp kan leiden tot speciale waarnemingen zoals minder jacana, Afrikaanse dwerggans, gewatteerde kraan, leisteen zilverreiger, coucal met koperstaart en zelfs rooskleurig langklauw.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Abu Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen