WeTu Analytics

21 Nettleton

Et stilfuldt og enestående boutique-hotel perfekt placeret mod skråningerne af Table Mountain's Lion Heads i den verdenskendte uberørte forstad, Clifton. 21 Nettleton har uafbrudt 360-graders udsigt over Atlanterhavet, 12 apostle, Taffelbjerget og Lions Head.

Gæster er velkomne til en bolig beliggende højt over strandene i Clifton & Camps Bay. Lyden af bølgerne, den ekspansive udsigt og smagen af det uberørte landskab beder dig om din uforglemmelige rejse.

De store haver med deres gigantiske granitsten, swimmingpool og terrasser tilbyder ro i uforstyrret omgivelser. Med bagsiden åbning på Table Mountain Nature Reserve, en World Heritage Suite, dette giver vores gæster privat adgang til vandrestier op Lion's Head, Signal Hill og Taffelbjerget.

Der tilbydes et lille antal private og individuelt indrettede suiter, som hver især er udstyret med de fineste moderne bekvemmeligheder og ideelt placeret til at værdsætte den vidtrækkende udsigt og det fantastiske landskab. Med tjenester inkluderet såsom en fuldt inklusiv morgenmad og bar, eftermiddagste, aftenkanapéer og solnedgangs-cocktails, højhastigheds-trådløst internet samt tøjvask og lufthavnstransport for de længere ophold - fokus er at give gæsterne et mindeværdigt, personligt og roligt ophold.

Nyd en doven frokost, intim middag eller privat grill på en af de mange terrasser, terrasser, balkoner og spiseplads. En romantisk picnic kan også arrangeres på et afsides sted i haven.

Man kan slappe af ved swimmingpoolen og liggestolene, nyde en yogasession på græsplænen eller cykle langs Atlanterhavskysten op mod Chapmans Peak. Hotellet har også en badstue og dampbad.

Med den attraktive indretning, private dæk, fredfyldte landskab og eksklusive suiter er holdet på 21 Nettleton håndværk ventures helt for dig og sikre en fængslende oplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

21 Nettleton

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål