WeTu Analytics

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

Grootbos Private Nature Reserve har en betagende panoramaudsigt over bjergene og havet, og er et luksuriøst uberørt paradis, der viser pragt af Cape Floral Kingdom og det utrolige marine liv i den sydlige spids af Afrika.

Grootbos ligger 2 timer fra Cape Town og er den perfekte base, hvor man kan opleve alle de storslåede attraktioner i Kap. Der tilbydes et bredt udvalg af guidede oplevelser og luksuriøse faciliteter.

Beliggende i en gammel Milkwood skov omgivet af bølgende bakker af fynbos og majestætiske bjerge, tilbyder indkvartering og hytter på Grootbos en komplet nedsænkning i de uberørte naturlige omgivelser inden for den blide omfavnelse af komfort og luksus.

Forest Lodge er et mesterværk af sofistikeret og moderne design, der afspejler den betagende naturlige skønhed i det omkringliggende landskab. De rene linjer, højt til loftet og store vinduer ramme og fremhæve den utrolige flot udsigt over de rullende bakker af fynbos og hvalhelligdommen Walker Bay ud over. På en klar dag er det muligt at se hele vejen til Cape Point! Hver aften er orienteret mod den nedgående sol og byder på endnu en storslået forestilling af lys og farver.

De 16 fritstående luksussuiter er tilgængelige via en fortryllet brostensbelagte sti under den gamle skovbaldakin. Hver af de fritstående suiter er stilfuldt indrettede med luksuriøse himmelsenge, rummeligt badeværelse, separate opholdsstuer med hyggelig pejs og eget trædæk med spektakulær panoramaudsigt.

Hovedlodgen har en række elegante spisesteder, en bar, lounge, curio shop og konferencecenter. Rummelige trædæk og infinity-pool lokker dig til at slappe af, slappe af og nyde den beroligende ro. Efterhånden som aftenen falder ned, skaber hyggelige pejse og subtil belysning en varm, romantisk atmosfære for den perfekte madoplevelse.

Grootbos handler om mere end blot luksus indkvartering og øko eventyr. Dit besøg bidrager direkte til Grootbos-fondens bevaringsindsats samt til udviklingen af bæredygtige naturbaserede levebrød blandt lokalsamfundene. Det er denne kernefilosofi om bevarelse forbundet med social udvikling, der har gjort Grootbos til en prisvindende pioner inden for bæredygtig turisme. Grootbos kalder det Progressive Turisme og inviterer dig til at være en del af det.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål