WeTu Analytics

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

Horse Riding on the Reserve

Der er noget særligt ved at se et sted på hesteryg. Tag en langsom trav, mens du sætter pris på udsigten, eller kør ned ad de fejende klitter, den friske luft fylder dine lunger og opstemthed, der pumper gennem dine årer.

Ridning på Grootbos er velegnet til alle, uanset om du er en komplet nybegynder eller en mere erfaren rytter. Tag en afslappet tur gennem fynbos eller kør en af vores specielle heste, der er specielt uddannet til stranden. Vores 22 heste i Grootbos stalde er veluddannede og dygtige, mens alle vores guider har mange års erfaring med at håndtere disse ædle dyr.

Show More
Show Less

Beach Horse Riding

Vi tilbyder også en 3-timers strandtur langs Walker Bay kystlinje. Den blide tur starter i fynbos gennem klitterne og derefter ud på stranden. Stranden er ideel til en galop eller en blid galop. Strandens outride er ikke en del af de almindelige Grootbos-aktiviteter, der er inkluderet i satserne, og denne aktivitet anbefales kun for erfarne ryttere.

Strandridning er ikke en del af de almindelige Grootbos aktiviteter, der er inkluderet i din pris.

Show More
Show Less

Land-based Whale Watching (June- December)

De sydlige højre hvaler besøger Walker Bay hvert år og er vidne til dem i aktion, mens de bryder og slag er en meget speciel oplevelse at observere. Disse fredelige giganter i dybet kommer til Walker Bay for at parre sig og kalve i helligdommen af bugten.. Walker Bay rocky udplantninger tilbyder tætte synspunkter fra forhøjede positioner. Grootbos guider kender alle de bedste steder, og denne guidede oplevelse er en oplevelse af livet.

Show More
Show Less

Boat-based Whale Watching (June - December)

Grootbos Nature Reserve har en eksklusiv bådtur gennem Dyer Island Cruises, der forlader hver morgen fra Kleinbaai havn. Udover at se de fantastiske hvaler, tilbyder denne tur en komplet oplevelse af Marine Big5, som omfatter hvaler, delfiner, afrikanske pingviner, Cape Fur Seals og overflade visning af Great White Shark. Båden har komfortabelt plads til 20 gæster, har et toilet, øvre dæk, læ fra solen samt snacks og drikkevarer ombord. Båden har også specialiserede guider, der kan give alle fakta om hvalerne samt andre interessante oplysninger om den storslåede marine liv. Da disse blide giganter er meget nysgerrige, svømmer de ofte helt op til båden for at få et bedre overblik over båden og gæsterne. Denne tur tager omkring 2 timer og er en marine oplevelse ikke at gå glip af!

Boatbaseret hvalsafari er ikke en del af standard Grootbos aktiviteter inkluderet i din sats.

Show More
Show Less

Shark Cage Diving

En af de mest spændende oplevelser på Grootbos Private Nature Reserve er Great White Shark bur dykning. Gansbaai har ry for at være verdens hajhovedstad. Dykkere og eventyrere rejser fra hele verden for at se denne storslåede skabning i farvandene omkring Dyer Island. Hver dag forlader en række både Kleinbaai havn for at tilbringe et par timer på vandet for at se de store hvide hajer fra båden eller for at dykke i et bur med disse elegante og store rovdyr. Dette er en gang i livet oplevelse ikke at blive savnet!

Bur Dykning (Ingen dykking erfaring nødvendig!)
Dette er virkelig en af de mest eventyrlystne aktiviteter på vores planet, står ansigt til ansigt med den store hvide haj. Der kræves ingen dykkeroplevelse, og alt udstyr leveres om bord. Når hajerne er omkring båden, dykkerne komme ind i buret og hajen lokkes til inden meter fra buret. Når hajen nærmer sig, dukker dykkere under vand og forundres over forbløffelse, da dette ærefrygtindgydende væsen svømmer forbi buret.

Overfladevisning
Grootbos gæster kan vælge enten at komme ind i buret på hajbåden eller se disse storslåede skabninger fra det øverste dæk af båden. Surface Viewing er normalt egnet til folk, der ønsker at se hajen fra ud af vand og ikke nødvendigvis komme ansigt til ansigt med den inde i vandet. Det er dog ofte kommenteret, at man får et bedre overblik over hajerne fra øverste dæk.

Shark Cage Diving er ikke en del af standard Grootbos aktiviteter inkluderet i din pris.

Show More
Show Less

4x4 Flower Safari

Hold dig stille, lyt intenst, og du vil blive overrasket over de ting, du lærer på en botanisk safari. Med den rigeste tempererede flora i verden og seks helt nye arter, som videnskaben aldrig har opdaget før, vil din tid hos Grootbos betyde, at du aldrig vil se på planter og blomster på helt samme måde igen.

De 800 registrerede plantearter i vores 2500 hektar uberørte vildmark vil bringe den fascinerende historie om fynbos og skov til live, når du rører, lugter og ser de naturlige mirakler, der omgiver dig. Lær hvordan en solfuglens næb passer perfekt ind i en blomst, hvorfor honningen vores bier producerer er helt unik, og hvor vigtigt hærgende brande er for at skabe nyt liv.

Show More
Show Less

Beach Excursion

Som gæst på Grootbos er der så mange forskellige måder at nyde stranden på. Du kan tage en lang, afslappende tur på en ensom kyst; dase i solen på det luksuriøse hvide sand; eller udforske det unikke kystnære økosystem, mens du ser ud til at bolle hvaler.

Vores guider ved præcis, hvor du skal tage dig til den bedste svømning, garvning, gåture, hvalsafari, lystfiskeri og flere andre oceaniske oplevelser på tilbud. Vi transporterer dig til og fra stranden og giver dig en picnic frokost og alt det strandtilbehør, du behøver for at nyde din dag i solen.

Grootbos tilbyder også guidede strandture, hvor du kan lære om det unikke intertidevands-økosystem; det rigelige marine liv; den kystnære vegetation; og de geologiske kræfter, der gav denne kyst sin dramatiske form.

Show More
Show Less

Bird Watching

En fugl syn på Birding på Grootbos
Birding er beslægtet med stjernekigger. På skyløse dage ser du et utal af disse juveler, der flimrer og flyder på himlen, og når du ved, hvor og hvad du skal kigge efter, bliver du forvandlet af det æteriske mønster og orden i deres endeløse bevægelse.
Grootbos-reserven og de omkringliggende områder er en magnet på en lang række sjældne og endemiske fuglearter, der fodrer og opdrætter i de rige og forskelligartede levesteder. Du ved, at fuglene ikke er for fuglene, når du ser, hvordan malakitsolfuglen, med sin lyse grønne iriserende fjerdragt, konkurrerer om opmærksomhed med de blomstrende aloes og proteas. Grootbos er et fuglevenligt etablissement godkendt af Birdlife SA. Vores kyndige guider er gearet til at give fuglevogtere på alle niveauer et bevinget overblik over disse storslåede skabninger, der oplive vores himmel og flora med deres skønhed og prokreative aktiviteter.
Lad os se det i øjnene, at det blændende tæppe af fynbos vilde blomster på Grootbos ikke er beregnet til at tiltrække turister - de farverige kronblade er naturens magi til at lokke fugle og andre bestøvere til deres nektar i bytte for at sprede deres pollen.

Næbene i den iøjnefaldende endemiske orange-breasted Sunbird og den sydlige dobbelt-collared Sunbird er skræddersyet til at nippe de søde ting fra blomsterrørene fra de forskellige Erica arter. Man kan ikke gå glip af den mandlige Cape Sugarbird med sin latterligt lange hale (næsten 70% af dens samlede længde), der fodrer på nektar af Protea arter. Den imponerende hale er udelukkende et dekorativt vidnesbyrd om manddom - jo længere jo bedre! De piske deres haler for at tiltrække kvinder og afværge rivaler.
I ynglesæsonen (september til april) Grootbos gæster vil støde på en størrelse af feisty og venlige stikkende stikkende sammen om end de ikke er af samme fjer. De forskellige levesteder - fra fynbos, Milkwood og Afromontane skove til flodskrubbe og bjergskråninger - rummer mindst 120 forskellige fuglearter, hvoraf 30% er endemiske eller nær endemiske til det sydlige Afrika. Disse omfatter tilbud som Knysna Spætte, Cape Clapper-lark og det sydlige Tchagra.

Flagship raptors i området er den majestætiske Black Harrier, Jackal Buzzard, Forest Buzzard og African Fish-Eagle. De nærliggende landbrugsmarker er hjemsted for Blue Cranes, Agulhas Langnæbbet Lark og Denhams Bustard.
Kystnære fugleture
Grootbos, i samarbejde med Dyer Island Cruises, tager også gæster på en „game view“ krydstogt til Dyer Island, hvor endemics såsom African Black Oystercatcher, Hartlaub's Gull, Crowned-, Cape- og Bank skarver, African Penguin samt Cape Gannet blomstre. Pelagiske arter som Shy Albatros, Sooty Shearwater og Giant Petrels ses også fra tid til anden.

Show More
Show Less

Klipgat Cave - an echo of early man

Klipgat-grotten uden for De Kelders fremkalder levende billeder af forhistoriske tider, hvor det moderne menneske levede lykkeligt i symbiotisk harmoni med naturen ud for dusøren af land og hav, da kysten stadig var kilometer væk. Dette historiske sted i Walker Bay var hjemsted for folk i middelalderen omkring 70 000 til 80 000 år siden, da store antilope såsom sort gnuber og den uddøde „blaauwbok“ stadig vrimler i bugten, hvor delfiner, sæler og hvaler nu blomstrer.

Arkæologiske fund viser, at disse primitive mennesker hovedsageligt levede af planter og mindre dyr som klitter muldvarp rotter, skildpadder og harer. De jagede steenbok og land, mens havfugle, skaldyr og sæler også udgjorde en vigtig del af deres kost.

Døbt Klipgat Cave (sten med et hul) efter de bemærkelsesværdige vindueslignende åbninger i kalksten klippeformationer, der giver spektakulær udsigt over bugten og havet, er stedet en af de vigtigste kulturelle aktiver i Western Cape. Utallige historier om farerne og fornøjelserne fra gårsdagens folk udfolder sig som lag på lag af indskud afslører fascinerende hemmeligheder om tidevandet, temperaturerne og levevilkårene i disse tidlige tider. Senere stenalderen pastoralister, menes at være Khoekhoen/Khoikhoi, allerede holdt får, og sandsynligvis endda kvæg og hunde, i dette område så tidligt som 2 000 år siden.

De mejslet værktøjer såsom „nåle“ og „spatler“ ud af knogle til at skabe ornamenter, shell perler og vedhæng. Strudseæg blev formet i vandkolber, og skildpaddeskaller tjente som skåle. Disse artefakter og knogleprøver er udstillet i Cape Town Museum.

Desværre er hovedparten af fortælling dagligdags detaljer om kærlighed og tab af menneskets tidlige forfædre for evigt begravet i crags og sprækker i dette tidlige hjem. Omkring 1713 krævede en ødelæggende koppeepidemi livet for hele den lokale befolkning. Klipgat-hulen er af verdensarvbetydning og forvaltes af Cape Nature Conservation.

Show More
Show Less

Spa Treatments

For dem, der bare ønsker at slappe af, tilbyder vi en vifte af spa-behandlinger. Det er tid til at tip-toe ind i en langsommere verden, hvor sindet kan glide væk på dampe af luksuriøse dufte, såsom sandeltræ, arnica og buchu, mens kroppen smelter under den beroligende touch af vores fuldt kvalificerede skønhedsterapeut. Forkælelse foregår i ro og mag i din egen suite. For den trætte krop er en terapeutisk fuld kropsmassage et bestemt must, der efterlader dig i en tilstand af absolut ro. For de trætte fødder vil zoneterapi, herunder et fodbad, helt sikkert gøre tricket. Manicures, pedicure, ansigtsbehandlinger og et væld af andre behandlinger kan bestilles i vores Bloom Beauty Salon eller i fred for suiterne på Grootbos.

Spa-behandlinger er ikke en del af de almindelige Grootbos-aktiviteter, der er inkluderet i prisen.

Show More
Show Less

Walks and Hikes

Nyd en fortryllende tur gennem vores Milkwood skov eller en mere revitaliserende vandretur op i vores fynbos-klædte bjerge, når du begynder at forstå, hvad der gør Grootbos helt så speciel. Fra en solfugl nipper fra en blomst til en ocean vista, der efterlader dig åndeløs, venter overraskelser dig rundt om hvert hjørne.

Stier er alle godt markerede, og du kan vælge mellem selvstyrede vandreture eller guidede ture, for at lære mere om disse fascinerende og hemmelighedsfulde økosystemer. Se ind i kronbladene af en King Protea, ånde i solbærduften af buchu eller bare lytte til den udsøgte stilhed, der omgiver dig.

Show More
Show Less

Lady Stanford River Cruise

Hop ombord på Lady Stanford River båd for en ikonisk og rolig flod cruise, der snor sig forsigtigt langs den maleriske Klein River, mod Hermanus lagune. Tilbring tid på de åbne øvre og nedre dæk i denne moderne miljøvenlige flodbåd med dens rolige, firetakts bådmotorer, mens du ser et kalejdoskop af naturlig farve gå forbi.

Ingen udgifter er blevet sparet, når det kommer til komfort og luksus om bord på dette fartøj, der helt sikkert skiller sig ud fra resten. En kvalificeret skipper og erfaren interaktiv guide, der kender floden og alt, hvad den har at byde på, vil sikre, at denne rejse er uforglemmelig. Klein River indeholder mere end hundrede fuglearter, som omfatter majestætiske fiskeørne, en flamboyance af lyserøde flamingoer og den altid spektakulære blå kran. Hold øje med oddere, bontebok og heste græsser på de frugtbare flodbredder, som du gør din vej mod lagunen. Lady Stanford kører daglige ture for individuelle passagerer og er udelukkende til rådighed for private funktioner. Båden kan komfortabelt rumme 26 passagerer.

River Cruise er ikke en del af standard Grootbos aktiviteter inkluderet i din pris.

Show More
Show Less

Living the Future Tour

Tag en tur med hjerte, mens du opdager, hvordan hele Grootbos-oplevelsen er designet til gavn for samfundet og miljøet omkring dig. Lær og kontakt, mens du er vidne til, hvordan vores forskellige projekter ændrer liv og beskytter denne beskyttede vildmark.

Hvad er progressiv turisme? Det er et begreb, vi opfandt for at forklare en ny livsstil, der er kernen i hele Grootbos-oplevelsen. Det handler om enhver handling, vi tager til gavn for andre eller har en positiv indvirkning på miljøet.
Fra de friskdyrkede tomater, du spiser til frokost, til de genbrugte stearinlys på dit værelse, til de øreringe, du køber i gavebutikken — vi søger hele tiden nye måder at skabe bæredygtige levebrød for de mennesker, der kalder dette unikke område hjem.

Show More
Show Less

Fat Biking

Dette er den ultimative tur fra Grootbos Nature Reserve ned ad bjerget til toppen af sandklitterne. Sporet til klitterne er specielt, kører på en smal sandhestesti gennem Fynbos.
Når vi når klitterne, vil vi gøre vores vej op og over for at nå en fantastisk downhill sektion, hvor vi vil samle fart op, før vi når toppen af vores første lodrette klitansigt. Efter en briefing om, hvordan man rider ned ad klitten vi ned i ansigtet, men for dem, der bare ønsker en nem tur, kan du gå rundt om den side, hvor det er en let skråning. Det klitansigt kan føles umuligt og farligt at gøre, men turen er faktisk meget kontrolleret og sandet vil bremse cyklen ned.

Hvad dit sind fortæller dig er umuligt, vil faktisk være meget behageligt og nemt. Jeg vil være på bunden af klitterne og videoere dine udfordringer, så husk at smile. Jeg vil også lære dig at gøre slalom som en skiløber på en sne skibakke. Dette er fremragende sjov på en cykel og ikke for svært at opnå. Efter klitterne vil vi afhente en 4x4 sti ned til stranden. Derfra vil vi hovedet tilbage op til parkeringspladsen, men for dem, der allerede er trætte kan jeg bringe 4x4 ned til klipperne, så du ikke behøver at ride op.

Fat Cykling er ikke en del af de almindelige Grootbos aktiviteter, der er inkluderet i din pris.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Grootbos Private Nature Reserve Forest Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål