WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Tarkuni, der oprindeligt var Oppenheimer-familiens private safarihjem, ligger i en afsides dal under de gamle Korannaberg-bjerge. Homestead er for nylig blevet fuldstændig reimagined for at imødekomme behovene hos moderne rejsende, der ønsker fuldstændig privatliv og fleksibilitet, mens du er på safari. For familier med flere generationer eller en genforening af venner er det rustikke smarte stråtækte tilbagetog alt, hvad du ønsker i en safarilejr med eksklusiv brug - et hjem hjemmefra, der er luksuriøst komfortabelt, men alligevel behageligt bekendt.

Tarkuni sover 10 i fem soveværelser og leveres med eget personale, herunder en kok, husholderske, safari guide og tracker, samt eksklusiv brug af et privat køretøj. Dage her er flydende og fleksible, lige så aktive eller afslappede, som du vil have dem til at være. Det er et sted at genoprette og genopbygge sindet og kroppen.


Som en del af redesignet blev alle de behagelige daglige ritualer af safari levende, fra afslappede måltider udendørs til eftermiddag siestas ved poolen, nøje overvejet. Der er nu en lettere, naturlig strøm mellem afslapnings- og spisepladserne, især mellem de nye udendørs rum. En brand pit opfordrer til indsamling til en tidlig kop kaffe før spillet kører, især på kølige vintermorgener. Den brazier er lige så befordrende for omgængelige drikkevarer før middagen, mens du deler historier om dagens særlige observationer. Placeret foran huset er en indbydende boma med lave stenvægge til at drage fuld fordel af den storslåede udsigt over vandhullet til horisonten. Her, under stjernerne, fuldfører magiske ildmiddage den indbegrebet safari oplevelse.

De fem værelser har nye, naturlige lysfyldte badeværelser med udendørs brusere. Alle glas skydedøre i hele huset er udstyret med skærmdøre. Om aftenen kan glasdørene smides bredt for at tillade dufte og lyde fra busken at filtrere ind, mens skærmdørene kan fastgøres til at holde bugs ude og sikre en fredelig nats søvn.

Tarkunis interiør er lysere og luftigere og afspejler de naturlige omgivelser i en palet af friske botanisk inspirerede grønne og naturlige jordfarver. Den sydlige Kalaharis komplekse teksturer og organiske former finder udtryk i nogle smukke, skræddersyede møbler, designet udelukkende til Tswalu. At omstille nogle af de ældre stykker sikrede ikke kun kontinuitet og ægthed, især for at vende tilbage gæster, men handlede også om at være mere bæredygtige og mindre forbrugsmæssige.

Udendørs, skyggefulde verandaer og de originale teak dagsenge er placeret tæt nok til en dyb splash pool til at tage spontane dips og holde øje med små børn. Puljen er mindre og mere vand klogt end den oprindelige, tilpasning til Tswalus bæredygtighed rejse.

Tankevækkende indretning og livsstilsforbedringer til side, med eksklusiv adgang til den største privatejede spilreserve i Sydafrika er den virkelige luksus at vælge Tarkuni, sammen med frihed til at planlægge alle aspekter af dit ophold. Rigtigt fortolkende spildrev med din private guide, tracker og køretøj tillader dybdegående udforskning af Tswalus forskellige landskaber, opspore nogle af de ikoniske arter af den sydlige Kalahari såsom den sorte manke løve, ørkenen sort næsehorn, pangolin og aardvark. Gæsterne kan også nyde vandreture, ridning, udflugter til en af de vanlige meerkatkolonier og tid i marken med videnskabelige forskere, der lærer mere om Tswalu Foundations engagement i forskningsbaseret bevarelse. Fra busk morgenmad til klitmiddage, spisning er altid en del af eventyret.

Tarkuni tilbyder den ultimative flugt på ethvert tidspunkt af året, hvilket giver mulighed for at stoppe og værdsætte stilheden og den enorme følelse af plads, der definerer Tswalu Kalahari.

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU Tarkuni

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål