WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Game drives

Med en garanteret privat bil og guiding team tildelt hver booking, er dage på reserven helt din egen og udfolde sig i dit eget tempo. Observationer af gepard, Kalahari sort-manke løve, ørken sort næsehorn og andre sjældne og truede arter er ofte et højdepunkt her. Tswalu er også et af de bedste steder i Sydafrika til at fotografere undvigende arter, såsom aardvark, pangolin, bat-eared ræv, brun hyæne og aardwolf.

Show More
Show Less

Bush walks

Guidede buskture opfordres på Tswalu. Vi vil have folk til at komme endnu tættere på landet. At røre ved den unikke vegetation (og lære om nogle planters ekstraordinære egenskaber). At inspicere reder og huler. At undersøge det mindste insekt.

En morgen kan begynde med at gå til en meerkat-koloni og se disse engagerende pattedyr varme sig i solskinnet, før de snyder ud for at føde.

Nat vandreture er nu også muligt, hvilket giver mulighed for ekstraordinære observationer som aardvark, aardwolf, hulepindsvin eller brun hyæne på endnu tættere hold.

Show More
Show Less

Horseback riding

En anden spændende spil visning mulighed på Tswalu er en hesteryg safari.

Hesterigsafarier giver gæsterne mulighed for at udforske klitterne og savanner på vores veluddannede og velovervejede heste, som egner sig til alle aldre og alle niveauer af erfaring.

Der er ingen bedre måde at komme tæt på naturen og dyrelivet. På en hest safari i på Tswalu, bliver du en del af landskabet og mange af dyrene reagerer forskelligt på din tilstedeværelse. Ingen, der oplever denne form for nærhed med dyrelivet, glemmer det nogensinde.

Vores rideguider er veluddannede i Kalahari-økologien, og vil føre dig ud på en sand safari, hvor du kan ride sammen med antilope, bøffel, zebra og giraf, eller se dem på afstand uden at blive opdaget.

Børn er velkomne på hesteryg safari. Både spor og engelske sadler er tilgængelige, og alt nødvendigt udstyr er til rådighed, i enhver tænkelig størrelse.

Show More
Show Less

Junior Ranger's Programme

Børn er velkomne på Tswalu, og reserven er godt rustet til at tage højde for dem. Tswalu mener, at de også kan være en del af bevaringsvisionen.

De unge vil blive introduceret til Junior Ranger programmet og får en rygsæk med guider og værktøjer, der kan hjælpe dem med at lære om Kalahari. Under deres ophold vil de lave deres egen bue og pil til bueskydning, lære at identificere spoor, og spore spil til fods.

I mellem gåture og drev er der aktiviteter på The Mosse specielt designet til at besætte børnene, mens mor og far slapper af. Tswalus stalde vil skabe en særlig „ponylejr“ for ethvert barn, der deler deres passion for heste. Der er ingen malaria i denne del af Kalahari og poolen er en stor attraktion. De kan chatte med rangers, dekorere kålkager og endda lave deres egen bushmiddag i de specielle børns boma. En separat børnemenu sørger for deres individuelle smag.

Babysittere kan arrangeres for yngre børn, hvis forældre vil have tid alene.

Show More
Show Less

Tswalu Spa

Tswalu's Spa er en kombination af sensuelle rum, som tilsammen skaber en af de mest usædvanlige spa-oplevelser i Afrika.

Designet til at forbedre den naturlige skønhed af Kalahari og drage fordel af det fantastiske klima, den udendørs behandling område er inden for en indfødt spa garden, hvor gæster kan finde lejlighedsvis antilope græsning ved siden af dem og blive lullet ind i en dyb tilstand af afslapning af lyden af fuglesang.

Det indendørs spa-område er en naturlig forlængelse af jorden, inspireret af naturen og den pragt Kalahari, med naturlige finish og tekstiler og enkle rum, som tilsammen skaber en følelse af ro og barfodet elegance.

Gæster kan også vælge at få deres behandlinger på en udendørs tsala, hvor en rustik struktur beskytter en mod elementerne og er placeret for at give et fugleperspektiv af de åbne græsarealer i reserven på baggrund af Korannaberg Bjergkæde.

Behandlingerne på Tswalu Spa omfatter eksfolieringsbehandlinger med fint rødt Kalahari-klitsand eller ørkenmineralkrystaller fra Kalaharis naturlige mineralrige saltpander, der er tilsat plantebaserede blødgørende, rige aromatiske olier. Autentiske signaturmassage udføres af lokale terapeuter.

Show More
Show Less

Rock Art

Deltag i din guide i at forsøge at pusle ud de skjulte betydninger i årtusinder gamle klippegraveringer af dyr, fugle og abstrakte former. I dag ved ingen, om de blev skabt som minder, bønner eller kort, men deres skønhed og mysterium udholder

Show More
Show Less

The Malori sleep out

At se tusindvis af stjerner langsomt spinde gennem en sort fløjlhimmel, mens du falder i søvn, gør en nat brugt på vores Malori søvn-out dæk en uforglemmelig oplevelse. Nyd en glødende Kalahari solnedgang, mens du spiser middag, så se verden på ny som fugleong, og det styrkende lys vækker dig ved daggry.

Show More
Show Less

The Naledi sleepout

Naledi, som betyder „stjerne“ på det lokale Tswana sprog, er Tswalus back-to-nature stjerneseng oplevelse i Korannaberg bjergene. Naledi er hævet over en dal med wraparound udsigt og er for den sande eventyrer, der længes efter at sove under den sydlige Kalaharis strålende tæppe af stjerner i sikkerhed og afsondrethed. At tilbringe en nat i en stjerne seng, uden noget mellem dig og nattehimlen, er blevet mere og mere eftertragtet, da rejsende søger efter autentiske, ufiltrerede oplevelser nedsænket i naturen. Naledi er med vilje blevet holdt meget simpelt for ikke at forringe sin private og fjerntliggende indstilling i reservens sydlige del. At sove i det fri, under stjernerne, er lige så gammel som tiden.

Show More
Show Less

Habituated meerkats

Deltag i en gruppe af vandige meerkats, når de kommer ud af deres graver og opvarmer sig selv i den opgående sol eller mødes med dem, når de vender hjem i slutningen af dagen og brudgom og spiller i skumringen.

Show More
Show Less

The Tswalu Foundation - research

Tilbring tid sammen med en af de mange forskere, hvis studier støttes af Tswalu Foundation, giver yderligere indsigt i det fint afbalancerede Kalahari-økosystem, og lader dig se banebrydende bevarelse på arbejdspladsen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

TSWALU Tarkuni

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål