WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

Essensen af La Clé des Montagnes ligger ikke kun inden for den ekstraordinære sans for detaljer, udsøgte finish og fremragende beliggenhed, men også i bredden af erfaring. Oplev en følelse af ro, plads, smag og stil med Franschhoeks livsstil, lavet manifest på La Clé. Midt i vinstokke og bjerge er en oplevelse at nyde på La Clé Village and Lodge. Med professionelle kokke i vores team er køkkenet dynamisk og frisk, fra lokal stil 'braai's' til belæssede morgenborde, personlige picnics, privat spisning og udvalgte Delt Table Aftener.

Landsbyen La Clé

En samling af stilfulde værelser og suiter på tværs af tre landsbyhuse, Manoir, Grange og Domain, samt Galerie, en ultra-chic 2-værelses fuldt serviceret Villa. Hvert landsbyhus er komplet med en privat have, rigelig opholdsstue og pool. Gæsterne mødes på Manoir for ekstraordinære måltider hostet af vores kokke for at dele dalens kulinariske arv.

La Clé Hytte

La Clé Lodge ligger på La Clé des Montagnes' 2. arbejdende vingård i centrum af Franschhoek. Der tilbydes vidtrækkende udsigt, tennisbane, putt- og chipgræsplæne og helikopterlandingsplads. Administreret af højt erfarne kokke med inspirerede menuer, solide hjemmelavede måltider og finere spisemuligheder, slutte sig til os for at opleve Franschhoeks livsstil og blive omsluttet af varm gæstfrihed.

Med design og finish af Jacques Erasmus af Hemelhuijs møder moderne styling den klassiske charme fra et traditionelt Cape hollandsk hjem på La Clé Lodge. Flydende interiør, højt til loftet og rigelige opholdsområder forstærkes af charmerende accenter og den rustikke skønhed af traditionelle materialer.

Tilbring intim tid sammen på Lodge i et af de fem udsøgt komfortable en-suite soveværelser, eller book det som en privat Villa til en familie og venner flugt.

Show More
Show Less

Enquiry Form

La Clé des Montagnes

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål