WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

La Clé Village - Galerie

(1 unit / villa)

Moderne charme. Et moderne rum, hvor mættede farver passer sammen med minimalistisk interiør, der indfanger essensen af avantgarde. Med to en-suite soveværelser, ekspansiv stue, åbent køkken og privat have, Galerie er den perfekte fuldt serviceret flugt for 2 - 4 gæster.

Et udstillingsvindue for ejerens private abstrakte kunstsamling, nyde de antikke møbler og omhyggeligt udvalgte moderne accenter. Tilbring tid på at nyde indsamling og design eller stirre ud over din private pool fra terrassen til bjergene udenfor. Galerie har en eklektisk personlighed alle sine egne, en passende hyldest til den rige kunstneriske arv i dalen.

Show More
Show Less

La Clé Village - Grange

(1 unit / villa)

Et land tilbagetog. Atmosfæren i dette 3-værelses historiske Village hus var inspireret af de elegante teksturer, massivt træ og forskellige stoffer fra en koloniale højland lodge. Grange er et indbydende skjulested og byder på 2 værelser med eget badeværelse og gårdhave samt udsigt til haven, et stort opholdsrum, bibliotek, terrasse og pool.

De varme paletter, der udgør indretningen af den ombyggede stald, er omhyggeligt udvalgt for at afspejle årstidens nuancer i de omkringliggende vinmarker. En dobbeltsidet pejs og plys møbler sikrer intet andet end et overdådigt ophold.

Show More
Show Less

La Clé Village - Domain

(1 unit / villa)

Stil og rum. En dynamisk fusion af øst- og nordafrikanske æstetik venter på at blive opdaget på Domain, vores nyligt omdøbt 4-værelses Villa. Marokkanske fliser og mønstrede stoffer etablerer en smagfuld, levende stil, der skaber mindeværdige interiører.

Med en omfattende suite havesuite, to en-suite Courtyard værelser, en en-suite Petite-værelse, stor terrasse, pool og rigelig plads til at sprede sig og slappe af, nyde rummelige opholdsrum, velplejede haver og bjergudsigt. Domæne er et luksuriøst tilbagetog fra stress og jag i hverdagen.

Show More
Show Less

La Clé Lodge

(1 unit / villa)

Med design og finish af Jacques Erasmus fra Hemelhuijs, moderne styling møder den klassiske charme af et traditionelt Cape hollandsk hjem på vores 5-værelses Lodge. Flydende interiør, højt til loftet og rigelig boligareal forstærkes af charmerende accenter og den rustikke skønhed af traditionelle materialer.

La Clé Lodge ligger på La Clé des Montagnes' anden arbejdende vingård i centrum af Franschhoek og byder på stor udsigt, tennisbane, græsplæne og helikopterlandingsplads. Administreret af meget erfarne kokke med inspirerede menuer, hjertelige hjemmelavede måltider og finere spisemuligheder, slutte sig til os for at opleve livsstil Franschhoek og blive indhyllet af varm gæstfrihed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

La Clé des Montagnes

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål