WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

Signature experience: traditional South African 'braai'

Oplev en sydafrikansk 'braai'. Kokkene vil forberede en lækker familie fest af lokale kød eller fisk og skaldyr grillet til ordre over en åben ild. Slap af, mens kokkene forbereder en fantastisk fest. Fra friske salater og søde glaserede lammekoteletter til stegt butternut & paprika sød kartoffel, rosmarin grillet oksekød filet, let røget ørred og så meget mere...

*Tilgængelig på La Clé Lodge & La Clé Village
*Fra R550 pr. person

Show More
Show Less

Shared Table Dinner

Hosted på La Clé Village (alle aldre) eller La Clé Lodge (12 år +)

Kom sammen og del et måltid med familien, og få nye venner, med vores delte bordmiddage på La Clé des Montagnes.... hvert måltid er lavet med kærlighed. Fra traditionelle Durban karrier til franske kager, hjemmelavede pizzaer, braais og ægte sydafrikansk familie-billetpris - vores menuer skifter dagligt og er inspireret af sæsonen (det er Franschhoeks bedst bevarede hemmelighed).


*Tilgængelig for gæster på La Clé Lodge & La Clé Village
*Yderligere omkostninger gælder

Show More
Show Less

Picnics & platters

Hver picnickurv er fyldt med et udvalg af lokale råvarer, frisk brød, en flaske vin og et par overraskelser. Lokale oste og charcuterieplader er også tilgængelige at nyde.

*Tilgængelig på La Clé Lodge & La Clé Village
*Fra R250 pr. fad & R700 pr. kurv til 2 x personer

Show More
Show Less

Cycling through the village

Den perfekte måde at udforske landsbyen og de omkringliggende områder. Landsbykort kan leveres efter anmodning. Vi har landsby cykler til rådighed og off-road cykler til teknisk ridning kan også arrangeres (børns cykler til rådighed efter forudgående aftale). Afhængigt af tilgængelighed.

*Tilgængelig på La Clé Village & La Clé Lodge

Show More
Show Less

Tennis | Putt & Chip | Rugby

Beliggende på samme gård som på La Clé Lodge, vores tennisbane og putting green er åben for alle gæster på La Clé for en runde af doubler, singler eller konkurrencedygtige placering omgivet af rolige scener af vinmarker og bjerge.

Vores mark er ved siden af vores svømmedæmninger til en kølig dukkert bagefter.

*Tilgængelig på La Clé Lodge
*Tilgængelig for gæster i La Clé Village (afhængigt af tilgængelighed)

Show More
Show Less

Board games, puzzles & boules

I humør til at slappe af indendørs eller måske på terrassen? Forespørg om vores udvalg af brætspil og puslespil i receptionen (Manoir), sikker på at glæde alle aldre.

Tilbring tid udenfor og omfavne Franschhoeks Huguenot traditioner og prøv din hånd på en kvintessentially fransk tidsfordriv, Boules. Vores haver gør også en perfekt ramme for et afslappende spil kroket (komplet sæt udstyr til rådighed i receptionen - Manoir).

*Tilgængelig på La Clé Lodge & La Clé Village

Show More
Show Less

Children’s activities

Fra legetøj og sport sæt til bøger, kikagebagningsklasser* og børnesinding* — vi ved, at hver familie er forskellig og tilbyder en række børns interesser i receptionen (Manoir).

*Kun tilgængelig til eksklusiv brug reservationer

Show More
Show Less

Shopping in Franschhoek Village

Efter at have besøgt lørdagsmarkedet, har landsbyen en vifte af smukke butikker at gennemse, mens du nyder en afslappet gåtur. Lad os vide dine interesser, og vi vil være glade for at anbefale et par at besøge. Franschhoek er et fristed for kunstelskere og kan prale af en række ekstraordinære gallerier, som prikker landsbyens hovedgade samt vingårde, der huser private samlinger.

Show More
Show Less

Wine Tasting in the Franschhoek Valley

Franschhoek-bakkerne lever med lyden af briller. En dal af prisbelønnede vingodser både store og små, vil vi være glade for at komme med anbefalinger baseret på dine interesser.

Show More
Show Less

Franschhoek in a Glass - Private Wine Tour

En privat guidet rejse gennem Franschhoek Wine Valley. Begynd på La Clé des Montagnes med en kort introduktion og vingård tour. Bliv kørt i et luksuriøst køretøj til vinbrug for fuldt guidede smagninger, private ture og en dybtgående forståelse af nye verdensvine.

Hver rejse omfatter indsamling og aflevering på La Clé des Montagnes, tid på 4 vingårde i Franschhoek-dalen, entré og smagning gebyrer, funkling/stillestående vand. Frokost, ekstra smagninger og personlige ting købt er for gæsternes egen regning.

1 person R3 500 | 2 personer R4 750 | 3 personer R5 750 | 4 personer R6 500

For 5 gæster eller mere, bedes du spørge om priser: reservations@lacle.co.za

Show More
Show Less

Enquiry Form

La Clé des Montagnes

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål