WeTu Analytics

Sanbona Dwyka Tented Lodge

Nature Drives

Interaktive naturdrev, der varer op til 3 timer, finder sted i rolige stemninger ved solopgang og solnedgang. Du er styret af dit spil ranger i et åbent spil visning køretøj, og du er

bedt om at dele særlige interesser med din ranger, som vil forsøge at inkorporere disse i dit spildrev. På spil drev gæster vil nyde en sundowner drink ved solnedgang og kaffe/te på

solopgang. Ingen personer under 4 år har tilladelse til at deltage i spildrev.

Show More
Show Less

Guided Nature Walks

Oplev ånden i den lille Karoo til fods og se de mange skatte på Reserven.

En valgfri tur med vejledning fra en ranger kan arrangeres for at imødekomme individuelle behov. Fra blide gåture, tage i den indfødte fauna og flora, til udfordrende stier, der opdager isolerede udsigt, afslører skønheden i Sanbona Wildlife Reserve.

Sanbona Wildlife Reserve har alt dette og meget mere at tilbyde, uanset om det er en blid gåtur eller udfordrende sti til en afsondret rock pool, der inviterer en til at dykke ned i sin forfriskende lyksalighed og derefter vende tilbage til din lodge for at få et lækkert måltid.

Show More
Show Less

Relaxation Retreats

På vores afslapningretreats er Moder Natur bragt indendørs for overbærende forkælelse. Vores krop sortiment trækker på egenskaber fra den verdensberømte indfødte „Fynbos“ plante rige, fjerne toksiner, beroligende sjælen og forynge kroppen.

Afslapning Retreats på Sanbona har udsigt over gamle klippeformationer og bølgende bjerge og sletter. Mens naturens foryngende kræfter holder dig, leverer vi en række behandlinger i verdensklasse og holistiske metoder for at balancere og give energi til dit væsen. Træd ind i privatlivets fred for vores rolige retreats — lad den blide atmosfære omslutte og omfavne din krop, sind og sjæl...

Show More
Show Less

Sanbona Boat Safari

Sanbona båd safari oplevelse tilføjer til de mange andre unikke oplevelser på tilbud i denne Karoo vildmark reserve.

Båden hedder, Peregrine, opkaldt efter Peregrine Falcon, som er en rovfugl i falken familien. Peregrine tager gæsterne på en „vandsafari“ på den imponerende Bellair Dam, der ligger midt i dette enorme reservat for at nå det, der hidtil har været uchartret område. Det præsenterer gæster med en ny oplevelse og perspektiv af Big 5 dyreliv, marine og fugleliv.

Peregrine er i stand til at navigere gennem selv lavt vand og give adgang til de fleste områder af dæmningen. Der er plads til 12 gæster i fuldstændig stil, mens de nyder enten en tidlig morgen eller en solnedgangskrydstogt, som er en del af et spil drev, vejret tillader det.

Et af højdepunkterne på bådens safari er muligvis at komme op tæt på en flodhest, som kan spottes badning i dæmningen.

Bellair-dæmningen blev bygget for næsten 100 år siden, og fuglekiggeri er utrolig produktiv, da mere end 40 fugleliv flok alene til dæmningen. Gæsterne får mulighed for at se den „nybyggede“ dæmningmur og svømme på en varm sommerdag, mens de nyder udsigten, der kun findes i Karoo.

Peregrine kan også reserveres til eget brug mod et tillægsgebyr for gæster, der kan fejre en særlig lejlighed såsom jubilæum eller bryllupsrejse eller blot at nyde lidt privat tid på dæmningen under deres ophold.

Show More
Show Less

Fauna & Flora at Sanbona

Sanbona Wildlife Reserve har omkring 600 arter af planter, og det er spændende at vide, at forskellige arter blomstrer på forskellige tidspunkter i løbet af året, selv om nogle mere produktive mellem august og september.

Ca. halvdelen af reserven, der tidligere var husdyr og landbrugsbedrifter, og alle aspekter af landbruget fjernes systematisk. Der er forskellige blomsterkongeriger, der udgør reserven. Disse inkluderer Acacia Thickets, Nama, Karoo, Renosterveld, Succulent Karoo og Central Mountain Fynbos. Sukkulenter er spesielt varierte og fascinerende med navn som Baby's Bottoms, struds Toes og Pigens Ears.

Dyr, der strejfede frit omkring San, men som blev udryddet, bliver genindført. The Big 5 — Løve, Leopard, Buffalo, Elefant og næsehorn samt forskellige andre arter såsom Gemsbok, Springbok, Hartebeest, Eland, Kudu, Sort Wildebeest og Zebra vil blive set på Sanbona Wildlife Reserve. Naturligt lille spil som Jackal, Caracal, Aardwolf, Ant bjørn, Brown Hyena, Grey Rhebuck, Steenbuck, Klipspringer, Grysbok og Common Duiker fortsætter med at trives.

Show More
Show Less

Rock Art at Sanbona

Afrikas San folk strejfede rundt i området i tusinder af år indtil 100 år siden.
Xam-stammen, de nomadiske jægersamlere, der lever i harmoni med naturen, indså, at mennesket og naturen sammen er bæredygtigt.

Der er 7 registrerede steder i hele Sanbona Wildlife Reserve, men mange flere kan findes. Rockkunststeder går tilbage til mere end 3500 år og skildrer disse fascinerende menneskers åndelige overbevisninger og liv. Under deres rejser ville gruppens medlemmer samles omkring en fælles brand, væve historier og fejre livets gave, mens Shamanen ville meditere gennem rytmisk dans, sang og klappe og mens de var i trance, modtage visioner og vejledning. Denne medicin mand eller kvinde ville sikre stammens velvære, beskytte dem mod ondskab og sygdom, forudsige fremtiden og sikre god jagt og regn. Visse dyr som bønnemantis og Eland blev æret og æret og blev anset for at have store åndelige kræfter.

Det eneste bevis, der er tilbage af disse små mennesker, er den fine rock kunst fundet på Sanbona Wildlife Reserve, deres uudslettelige fodspor tilbage af deres tilstedeværelse i dette enorme landskab i generationer fremover.

Show More
Show Less

Stargazing at Sanbona

Med fraværet af kunstigt lys er stjernekiggeri på Sanbona Wildlife Reserve fænomenal og blandt de bedste i det sydlige Afrika.

Fortolkninger om konstellationerne på den sydlige halvkugle er givet af kyndige guider. Romantiske historier om guder og gudinder, der er forvist til himlen, er vævet ind i astronomiske fakta og udfolder sig for ens øjne. Oplev de gamle myter om historierne fortalt af San om deres visioner af stjernerne.

Hvor bedre at afslutte en lyksalig dag på Sanbona, men at sidde og reflektere under stjernen beslaglagt af afrikansk himmel, den enorme mængde uendelige galakser strækker sig før en.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Sanbona Dwyka Tented Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål