WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru River House er beliggende på bredden af Marico-floden i en privat koncession inde i malaria-fri Madikwe spil reserve, som er beliggende i den nordvestlige provins i Sydafrika. Madikwe spænder over 75000 hektar, tilbyder gæsterne en førsteklasses safari og dyreliv destination. Reserven ligger mellem Botswana grænsen og området gjort berømt af den sydafrikanske forfatter Herman Charles Bosman kaldet Groot Marico.

Morukuru River House Family er helt centreret om gæst oplevelse og glæde dem. Gæst kan nyde spil drev, busk vandreture (børn under 16 år vil have buskture i et indhegnet sikkert område), fiskeri, fuglekiggeri, sjove udendørs mini-eventyr for junior gæster, romantiske starlit overnatninger på dobbelt-etagers fugl skjul, kreative måltider indstillinger og muligheder som bush morgenmad, pizza picnics, middage med stearinlys og mindeværdige grill ved floden.

Morukuru River House har aircondition og tilbyder også mulighed for loftfans, gæsteskabe, gratis WiFi, satellit-tv, et lille bibliotek og et udvalg af dvd'er og cd'er.

Dette eksklusive safari hus er en sand familie tilflugtssted, der giver venner og familier en uforglemmelig flugt fra virkeligheden. Morukuru River House har også infinity-pool, en boma til fester på bål, indpakningsdæk med romantiske kroge og hyggelig udsigt over Marico-floden og en spisehave med „al fresco“. Boligareal består af en spisestue, lounge, dobbelt visning pejs og en varm indbydende „Chef space“ (aka som et køkken), som er åben for gæster på alle tidspunkter for snacks og drikkevarer på deres fritid. Vores Morukuru Familiekokke elsker at interagere og udveksle magiske tips med vores gæster, der elsker alle ting kulinariske!

Et dedikeret team på 8-10, ledet af den erfarne vært og guide, vil sørge for, at hvert aspekt af dit ophold er skræddersyet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Morukuru River House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål