WeTu Analytics

Morukuru River House

Game Drive

Hop ind på dit private køretøj på et tidspunkt efter eget valg og hovedet ud til det ultimative safarieventyr. Med din personlige erfarne guide og tracker indtaste skønheden i Madikwe hjem til Big 5, Wild Dogs, 350 fuglearter og andre vidundere. Hvert spil drev er udstyret med et udvalg af snacks og drikkevarer, så på sprøde morgener se solopgangen, mens du pakker fingrene rundt om en varm drink og vær i ærefrygt for den natur, der omgiver dig. Til aftenspil nyde solnedgangen, der opsluger den afrikanske himmel, der afslører en kappe af farve og varme med en gin og tonic i hånden. Som de eneste gæster på køretøjet er spildrev skræddersyet til dine præferencer.

Show More
Show Less

Fishing Safaris

Oplev spændingen ved at fange din egen fisk og derefter sætte den fri igen. Marico-floden, der løber gennem Morukuru, er den største naturlige vandkilde i provinsen og pumper 1 million liter om dagen. Floden er ren, og fiskeriet er godt, men som alle fiskere ved, vil tålmodighed være påkrævet! Arter, du kan støde på i slutningen af din linje, omfatter gul fisk, havkat, brasen, Ål, Papirmund, Three Spot Tilapia og Karpe. Hvis du (eller dine yngre gæster) aldrig har prøvet at fiske før, er din ranger klar til at vejlede.

Show More
Show Less

Massage Treatements

Fred, lullet til en dyb, alfa-tilstand af de klukkende farvande i Marico-floden og de somnambulante opkald fra flodside fugleliv. Gæster kan give efter for total nydelse og afslapning med en Morukuru Massage i Sala-området, bygget som et behandlingssted, med udsigt over vandet.

Alle bekymringer og dagligdags bekymringer smelter simpelthen væk, da spændingen efterlader en, med beroligende aromaterapi og bæreolier, i denne bush idyl. Her, hvilken slags massage at behandle sig selv med, kan virkelig være dagens største bekymring.

De bedste øjeblikke i livet er dem, hvor vi føler os mest forbundet med sig selv i harmoni med naturen og verden omkring os. Morukuru omhyggeligt udvalgt afrikologi som produktlinjen anvendes i hele vores afslappende spa-behandlinger. Africology bruger kun organiske ingredienser med deres produkter fri for giftige kemikalier, herunder farlige konserveringsmidler. På et sted efter eget valg i din personlige villa, det være sig salaen med udsigt over Marico-floden, dækket af dit værelse eller ved poolen nyder lyden af naturen, mens du slapper af med en behandling efter eget valg.

Show More
Show Less

Sleep Out

Morukuru skjul ligger ved siden af vandkanten og beskyttet af et elektrisk hegn. Forudsat med et spotlys er en overnatning ved skjulestedet perfekt til den dristige til at tilbringe en nat i naturen. For en romantisk aften med en partner eller for familiemedlemmer og venner kan man ikke gå glip af en magisk oplevelse af at være alene i den store slette, hvor dyrelivet strejfer frit, i perfekt komfort, men omgivet af den afrikanske vildmark. For dem, der er mindre dristige, er et aftenstop ved skjul under spildrevet et sublimt sted at kigge op på den mousserende nattehimmel og stjerneblik.

Show More
Show Less

Bush Walks

Traversing reserven i en behagelig safari køretøj giver en mulighed for at dække tusindvis af kilometer på jagt efter spændende spil observationer, men for en ægte smag af Afrika slår intet at være til fods midt i ørkenen. På en busktur kan du lugte, se og høre så meget mere, og at komme tæt på og personligt med insekter og planter, med en ranger, der forklarer deres overlevelsesteknikker, kan være fascinerende (såsom Acacia robusta evne til at slippe af med en stinkende feromon, når det fornemmer et dyr, der græsser på sine blade!).

Bush ture i Madikwe er dog ikke for de besvimede — du er til fods i et vildmarksområde, hvor rovdyr strejfer frit. Du er naturligvis beskyttet af tilstedeværelsen af din fuldt bevæbnede ranger og bushens viden om din tracker, men for at være på den sikre side må børn under 16 år ikke deltage i buskture, og for dem over 60 år kræver en lægeerklæring om et godt helbred. Alternativt kan en spadseretur gennem den nærmeste 100 hektar indhegnet i området hjem til generelle spil nydes af hele familien underlagt tilgængelighed. Bush vandreture er også begrænset til maksimalt otte personer.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Morukuru River House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål